Τετ, 17 Δεκ 2025
15.3 C
Cythera

Ορεστιάδα: Στον Εισαγγελέα στρατιωτικός που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονου

Στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ξάνθης οδηγείται στρατιωτικός που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 19χρονου με νοητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή έξω από ένα χωριό της Ορεστιάδας όταν , όπως κατήγγειλε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, ο 46χρονος επιλοχίας τον έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητο του ,και τον οδήγησε σε αγροτική τοποθεσία όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις και στη συνέχεια στο βιασμό του.

Η καταγγελία έγινε την Παρασκευή στην αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας. Ο 46χρονος συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από τον 19χρονο. Μετά από προσεκτική διερεύνηση της υπόθεσης από την Ασφάλεια της Ορεστιάδας ο στρατιωτικός ομολόγησε ότι προέβη σε αυτές τις πράξεις αλλά, όπως ισχυρίστηκε, με τη θέλησή του 19χρόνου. Σε βάρος του στρατιωτικού σχηματίστηκε δικογραφία η οποία μεταβιβάζεται στο στρατοδικείο της Ξάνθης προκειμένου να απολογηθεί αύριο σε ανακριτή και εισαγγελέα.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Κονδύλια λιμνάζουν, λιμάνια καταρρέουν, αλλά «ευλογούν» τους λιμενίσκους

Την ώρα που η κυβέρνηση παρουσιάζει τα ελληνικά λιμάνια...
01:06:56

Μητσοτάκης: Δίνουμε τη μάχη με την παλιά Ελλάδα

Το μήνυμα ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ» είναι «από τις τελευταίες...

Η ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση πριν και μετά από μια δασική πυρκαγιά: Μύθοι και πραγματικότητα

Επανέρχομαι μετά από οκτώ χρόνια.  Άραγε μάθαμε  κάτι από...

Ευχές στο νησί

Ήταν μια χρονιά μεγάλη και γεμάτη. Μια χρονιά που...

Γενική Συνέλευση Δημοτικής Κοινότητας Καραβά

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καραβά καλεί τους κατοίκους...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img