«Ανοιξιάτικος» είναι ο καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο στους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Στις 4.00 το απόγευμα η μετεωρολογική κάμερα Καψαλίου καταγράφει ένα ονειρεμένο σούρουπο με τον γραφικό κόλπο γαλήνιο και γοητευτικό.

Δείτε ζωντανά την ροή της κάμερας όπως παρέσεται από το Visit Kythera.

Το πρώτο λιμάνι των Κυθήρων, μία από τις πιο όμορφες παραλίες, με τους δίδυμους κολπίσκους της, το κάστρο που κυριαρχεί από δυτικά, το φάρο στο βράχο… σαν φαντασμαγορική παράσταση σε ένα αμφιθέατρο, του οποίου ο αιώνιος θεατής είναι το μικρό νησί της Χύτρας.

Το Καψάλι είναι το επίνειο της Χώρας, της πρωτεύουσας του νησιού. Για πολλά χρόνια το χωριό έχει γίνει πραγματικό κέντρο της νυχτερινής ζωής στο νησί. Υπάρχουν πολλές καφετέριες και μπαρ, εστιατόρια και ταβέρνες, καθώς και άλλα καταστήματα στον μεγάλο πεζόδρομο, όπου οι άνθρωποι περπατούν από άκρη σε άκρη (banda – landra) ατελείωτα, ανταλλάσσοντας χαμόγελα και κουβεντιάζοντας μεταξύ τους. Ως κλασικός τουριστικός προορισμός, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και δωμάτια προς ενοικίαση ανάμεσα στα λευκά σπίτια που στολίζουν τους δύο κολπίσκους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 3 =