Δελτίο Τύπου εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Όλοι Μαζί – Κύθηρα – Αντικύθηρα» μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ”

«Συνδυασμός νίκης για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Με σχέδιο, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και υποψηφίους που εγγυώνται την υλοποίηση του προγράμματος, ο συνδυασμός «Όλοι μαζί, Κύθηρα-Αντικύθηρα» συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Χθες ανακοινώσαμε στο Πρωτοδικείο τους υποψηφίους ενός συνδυασμού νίκης, με πρόσωπα ευρείας αποδοχής, υψηλών ικανοτήτων και αποφασισμένα να συμβάλλουν στην ανάταση των Κυθήρων.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας «Όλοι μαζί, Κύθηρα-Αντικύθηρα», κ. Ζαχαρίας Σουρής, δήλωσε σχετικά:

«Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι Κυθήριοι κι οι Αντικυθήριοι θα αποδοκιμάσουν την απάθεια και την ανικανότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής.  Εννιά χρόνια θητείας του κ. Χαρχαλάκη και της ομάδας του είναι παραπάνω από αρκετά… Οτιδήποτε είχε να προσφέρει στον τόπο μας το έχει πια δώσει.

Είμαι σίγουρος ότι θα εκλεγεί νέος Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη των νησιών μας, στην ανακοπή του κύματος φυγής των κατοίκων (ιδιαίτερα των νέων), στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Με ξεχωριστή χαρά, συγκίνηση και ενθουσιασμό απευθύνομαι στις συμπατριώτισσες και τους συμπατριώτες μας και τους καλώ να στηρίξουν τον Συνδυασμό μας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΥΘΗΡΑ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ» για την πραγματική αλλαγή στα νησιά μας. Για να μπει οριστικά τέλος στην αλαζονεία, στην αδιαφάνεια και στον ετσιθελισμό. Να χαράξει καινούργια εποχή στα νησιά μας.

Εμείς θα συνεισφέρουμε προκειμένου στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση να επικρατήσει ήπιο κλίμα με αντιπαράθεση θέσεων και επιχειρημάτων.

Οι συμπατριώτες μας θα κρίνουν θέσεις, αρχές και Προγράμματα. Θα αποφασίσουν ποιος μπορεί να φέρει την ανανέωση και την προοπτική και ποιος εξακολουθεί να παραμένει προσκολλημένος στο αδιέξοδο χθες.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης και αλλαγής του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ-ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ». Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους στη νίκη του συνδυασμού μας και θα εξασφαλίσουν την πραγματική Αναγέννηση των νησιών μας. Σε λίγο θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων του Συνδυασμού μας.

Όλες και όλοι στον αγώνα για τη μεγάλη Νίκη.

Η Νίκη θα είναι του λαού των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.

Με τον αγώνα μας, χτίζουμε μαζί ένα στέρεο και δημιουργικό Αύριο. Ένα Αύριο που θα ανήκει σε Όλες και σε Όλους».

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 + 9 =