gkiostra-zakynthou

Δελτίο Τύπου με αφορμή την συμμετοχή του στην πανευρωπαϊκή γιορτή «Giostra di Zante», που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 10/06 – 12/06 στην Ζάκυνθο, εξέδωσε ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Η Γκιόστρα της Ζακύνθου, μια Πανευρωπαϊκή γιορτή με μεγάλη πολιτιστική σημασία, ένα δρώμενο ιππικών αγώνων με μεσαιωνικό χαρακτήρα που φέρνει κοντά τους λαούς μας, πραγματοποιήθηκε στη Ζάκυνθο την περίοδο 10/6-12/6/2022.

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών, ως επίσημος καλεσμένος, συμμετείχε στις εκδηλώσεις με το χορευτικό του τμήμα, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις με το χαμόγελο και το τσιριγώτικο ταπεραμέντο του. Οι χοροί μας ενθουσίασαν το κοινό και όσοι μας είδαν και μας γνώρισαν αυτές τις ημέρες, νομίζουμε πως τα βρήκαν τα Κύθηρα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και να συγχαρούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της
«Giostra di Zante» γι’ αυτή την πολλή μεγάλη προσπάθεια, για την πρόσκληση και τη θερμή φιλοξενία καθ’ όλη την παραμονή της αντιπροσωπείας μας στη Ζάκυνθο. Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε με τα μέλη των άλλων αντιπροσωπειών, ελληνικών (επτανησιακών) και ξένων(Σουλμόνα, Σαν Μαρίνο, Τσεχία, Κροατία) και να ανοίξουμε ένα δρόμο για μελλοντικές σχέσεις και συνεργασίες.

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του χορευτικού μας και τον δάσκαλό τους κ. Σάκη Κατσούλη για την εξαιρετική τους εμφάνιση, την προθυμία, τον ενθουσιασμό, μα πάνω απ’ όλα την αγάπη τους για το νησί μας.

Τα Κύθηρα είναι πάντοτε παρόντα σε όλες τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες των Ιονίων νήσων, γιατί μας συνδέει κοινή ιστορία, παράδοση και πολιτισμός.

Για τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο Αθηνών
Βασιλική Σαμίου-Φλωροπούλου»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 1 =