Την ώρα που η τιμή της βενζίνης στα νησιά έχει εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη, όπως συμβαίνει και με τα ακτοπλοϊκά εισητήρια, το μεταφορικό ισοδύναμο δεν δείχνει σημεία ζωής. Το πάλαι ποτέ ατού των νησιωτών μοιάζει να έχει πέσει εσχάτως σε χειμερία νάρκη, την στιγμή που η σεζόν με τις ιδιαίτερα αυξημένες της απαιτήσεις σε ταξίδια και μετακινήσεις, έχει ξεκινήσει και μπαίνουμε αισίως στην καρδιά του καλοκαιριού.

Η καταβολή των αποζημιώσεων σε εισητήρια και καύσιμα από το ελληνικό κράτος έχει εισέλθει σε τέλμα τους τελευταίους μήνες, όπως μαρτυρά και η περίπτωση του κ. Χρήστου Βενιανάκη. Σε ανάρτησή του στην διαδικτυακή ομάδα του facebook, “Νησιώτες υπέρ του Μεταφορικού Ισοδύναμου”, ο κάτοικος Φολεγάνδρου δημοσιεύει τα αποδεικτικά στοιχεία από την σελίδα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, σύμφωνα με τα οποία, η υπηρεσία δεν τον έχει αποζημιώσει από τον Οκτώβριο του 21, ήτοι του χρωστάει, σύμφωνα με υπολογισμούς του ιδίου, 840 ευρώ.

Στην σχετική ανάρτηση, ο ίδιος δηλώνει «εξαπατημένος» και καλεί τους κυβερνητικούς βουλευτές, όταν θα περάσουν από το νησί, να φροντίσουν να έχουν μαζί τους τα χρωστούμενα και να του τα αποδώσουν προτού ζητήσουν την ψήφο του για μια επόμενη τετραετία.

Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης του κου Βενιανάκη:

«Καλησπερα…
Ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3, αλλά 42 (χωρίς αυτά που έχουν μηδενικη επιστροφή) εισιτήρια οφείλονται από το Υπουργείο Ναυτιλίας σε εμένα και την Οικογένεια μου από 01/10/21 έως και σήμερα.

Εάν βάλουμε ένα μέσο όρο 20 ευρώ ανά εισιτήριο (εντελώς λογικό ποσό) τότε, έχω να λαμβάνω 840 ευρώ!!!

Εφόσον σύντομα θα περάσουν και από την Φολέγανδρο οι Κυβερνητικοί Βουλευτές (εκλογές έρχονται), περιμένω να μου τα φέρουν και μετά μιλάμε για τα περαιτέρω και την νέα τετραετία που θα ζητήσουν για τον εαυτό τους και το Κόμμα που στηρίζουν.»

venianakis-metaforiko-isodynamo

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × four =