metaforiko-isodynamo

Μεγάλες καθυστερήσεις παρουσιάζονται στην καταβολή των χρημάτων που αφορούν το μεταφορικό ισοδύναμο. Για περισσότερους από έξι μήνες δεν έχει πιστωθεί το ποσό του μεταφορικού ισοδύναμου στους δικαιούχους νησιώτες που έχουν ταξιδέψει.

Εξ όσων γνωρίζουμε, έχουν εξοφληθεί όσοι ταξίδεψαν έως και τον Μάιο του 2021 με τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν από τον Ιούνιο του 2021 έως και σήμερα να μην έχουν ενισχυθεί οικονομικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ταξίδια των νησιωτών έως τον Μάιο ήταν ελάχιστα, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων και περιορισμών που υπήρχαν λόγω της πανδημίας. Με το άνοιγμα του τουρισμού και την άρση των περιοριστικών μέτρων, οι κάτοικοι των νησιών ξεκίνησαν και πάλι να μετακινούνται με πλοία και αεροπλάνα για λόγους υγείας, υπηρεσιακούς, επαγγελματικούς ή αναψυχής.

Αρκετοί ταξιδιώτες νησιώτες εκφράζουν τα παράπονά τους για το θέμα, καθώς πολλές φορές, λόγω έκτακτων αναγκών ( θέματα υγείας), πληρώνουν πολύ ακριβά τα εισιτήρια με το πλοίο ή το αεροπλάνο.

Το μέτρο της ενίσχυσης των νησιωτών που θεσπίστηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ως στόχο την οικονομική ενίσχυση των ακριτών στα πλαίσια της νησιωτικότητας. Για αυτό μάλιστα η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων, γινόταν σχετικά γρήγορα σε διάστημα περίπου ενός μήνα.

Για την αποπληρωμή των ταξιδιών από 14 Μαΐου έως και σήμερα, δεν έχει γίνει κάποια πληρωμή, χωρίς να υπάρχουν -προσώρας- διαθέσιμες πληροφορίες για το πότε αυτό θα πραγματοποιηθεί.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × three =