Μάικλ Φλιν: «Ο Πούτιν ανέτρεψε τα σχέδια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων»

«Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν, αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν», ανέρερε ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και στρατηγός εν αποστρατεία, Μάικλ Φλιν.

Ο Μάικλ Φλιν, ο οποίος για πολλούς στις ΗΠΑ εκφράζει μεγάλο μέρους του στρατιωτικού κατεστημένου της χώρας, προκαλεί «τριγμούς» στην Ουάσιγκτον με όσα ανέφερε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο πρώην Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, στρατηγός εν αποστρατεία, ανέφερε πως η απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν έβαλε «φρένο» στα σχέδια της επιβολής Νέας Τάξης Πραγμάτων από ισχυρούς επιχειρηματίες και πολιτικούς της χώρας του.

«Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία ανέτρεψε τα σχέδια του βαθέως κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και άλλων που έχουν αναφορικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων που ετοιμάζουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα όσα βλέπουμε στην Ευρώπη σήμερα είναι η ανατροπή μιας ισορροπίας στα σχέδια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων όπως την θέλουν αυτοί: Όπως την θέλουν άτομα σαν τον Δρ. Χαράρε, τον Κλάους Σβαμπ, τον Μπιλ Γκέιτς», πρόσθεσε.

Ο Μάικλ Φλιν είπε ακόμα πως «Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται για ανθρώπους πολύ ευφυείς, έχουν πολλά μέσα στη διάθεσή τους και έχουν μια αποκρυσταλλωμένη στρατηγική ιδέα για το πώς θέλουν ο κόσμος να εξελιχθεί. Και ο Θεός και η ψυχή δεν είναι μέρος αυτού του σχεδίου».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Το Επικίνδυνο Μυστικό του Γερακαρίου

Η αντιπυρική περίοδος έχει πλέον ξεκινήσει για τα καλά....

Κυρ. Μητσοτάκης: Γίνεται ένα πολύ αποφασιστικό βήμα αναβάθμισης του δημόσιου πανεπιστημίου

Νέα δωρεά ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ από τις τέσσερις...
00:03:28

Το τελευταίο αντίο στην Μάρω Κοντού

Με ένα θερμό χειροκρότημα, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, εκπρόσωποι της...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Συνάντηση με τον νέο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΙΔΕ) Πειραιά

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. της...

Δήλωση του Ζαχαρία Σουρή μετά την ομόφωνη εκλογή του ως Αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιτροπής

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img