kythiraikos-syndesmos

Πρόσκληση απευθύνει στα μέλη του, να παραστούν σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, 7ος όροφος) και ώρα 18:00, ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών.

Η πρόσκληση αναφέρει:

«Κατόπιν μη πραγματοποίησης τον Μάρτιο 2021 της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, λόγω της εφαρμογής μέτρων αποφυγής του COVID-19, καλούνται τα μέλη του Κυθηραϊκού Συνδέσμου Αθηνών σε Τακτική Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Τριφυλλείου Ιδρύματος (Θεμιστοκλέους 5, 7ος όροφος).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης και δύο (2) πρακτικογράφων.
  2. Απολογισμός Δ.Σ (Διοικητικός – Οικονομικός).

3 Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή του Δ.Σ πάσης ευθύνης.

  1. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών.
  2. Αρχαιρεσίες για την εκλογή έντεκα (11) μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και τριών (3) μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί  απαρτία κατά την άνω ημερομηνία και ώρα, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την  Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, οπότε θεωρείται ότι βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα προσέλθουν σ’ αυτήν.

Σύμφωνα με το άρθρο 21 του Καταστατικού υπενθυμίζεται ότι : α) Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στις σχετικές ψηφοφορίες έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα, β) Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν τα τακτικά μέλη που έχουν πλήρη ικανότητα προς δικαιοπραξία και είναι ταμειακώς ενήμερα. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του Καταστατικού κάθε μέλος δύναται να ψηφίσει με εξουσιοδότηση και για δύο απόντα μέλη, τα οποία θα πρέπει να είναι ταμιακώς ενήμερα.

Παρακαλούμε για τη μαζική συμμετοχή σας την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η είσοδος στη Γενική Συνέλευση θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΜΙΟΥ-ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΙΡΗ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ-ΓΛΥΝΟΥ»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × four =