fournos-livadiou-2

Σε μία διευκρινιστική ανακοίνωση προέβη το βράδυ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου η διεύθυνση του Φούρνου Λιβαδίου Κυθήρων για να αποκαταστήσει την αλήθεια όπως αναφέρει, ύστερα απο διακινούμενες ανυπόστατες φημολογίες που αφορούν στη λειτουργία του καταστήματος και το προσωπικό. Στην ανακοίνωση απευθύνεται στην «πηγή» της παραπληροφόρησης χωρίς να την προσδιορίζει. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα για την υγεία προσωπικού και πελατείας ενώ απευθύνονται ευχαριστίες στους πελάτες και στο κοινό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

«Ορμώμενοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κόσμο του νησιού σχετικά με τη κατάσταση του καταστήματος μας. Πράγματι η μια υπάλληλος του φούρνου μας βρέθηκε θετική στον ιο, όμως όσο βρισκόταν στο κατάστημα δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα (ούτε πυρετό!). Σήμερα ο Φούρνος υποβλήθηκε σε γενική απολύμανση από εγκεκριμένο κλιμάκιο σύμφωνα με τις οδηγίες που μας δόθηκαν από τις δημόσιες αρχές και τηρώντας κάθε προβλεπόμενη διαδικασία. Επίσης, το υπόλοιπο προσωπικό βρέθηκε σήμερα αρνητικό στο μοριακό τεστ του κορωνοιου.

Οσον αφορά τα λεγόμενα περί εμπύρετης εργασίας της υπαλλήλου και επαφής της με τους πελάτες… Δυστυχώς οι πηγές σας ήταν αναξιόπιστες και καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα γίνει στοχοποίηση και αναφορά σε κάποια επιχείρηση ή σε κάποιο άτομο να είναι σίγουρη και αληθής. Ο Φούρνος για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει κλειστός μέχρι νεοτέρας ενώ εμείς τέθηκαμε σε δεκαήμερη καραντινα. Θα θέλαμε να ζήτησουμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση.Ευχαριστούμε πολύ για όλα και ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς!»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen + 8 =