Μετρούσαμε τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά. Σαν τους φαντάρους, που περιμένουν με αγωνία το χαρτί απόλυσης.

Είναι η αρχή του τέλους. Ή πιο σωστά, το τέλος της αρχής. Τα εμβόλια είναι εδώ. Έφτασαν και στα Κύθηρα, δίνοντας ελπίδα, χαρίζοντας προσμονή για καλύτερες μέρες. Το πιο μεγάλο ταξίδι, ξεκινά από το πρώτο βήμα. Από το πρώτο τσίμπημα. Κι αυτό θα είναι ένα τσίμπημα τόσο γλυκό, σχεδόν μεθυστικό. Θα είναι το χαρτί απόλυσης του ιού που τόσο μας ταλαιπώρησε τον τελευταίο χρόνο.

Στο χέρι μας είναι να αδράξουμε τη μέρα της προσωπικής μας κλήσης και χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις, να πράξουμε το καθήκον μας. Απέναντι στην κοινωνία, στο κοινό καλό, στον ίδιο μας τον εαυτό.

Τα εμβόλια λοιπόν ήρθαν. Την άφιξη χαιρέτησε και ο δήμαρχος του νησιού, Ευστράτιος Χαρχαλάκης, με λίγες μεστές σκέψεις που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση και… καλή μας λεφτεριά:

«Τα πρώτα εμβόλια κατά του κορωνοϊού COVID-19 παρελήφθησαν σήμερα στα Κύθηρα, από το προσωπικό του Νοσοκομείου Κυθήρων και με τη συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων αρχών και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου. Είναι η αρχή του τέλους για την πανδημία που άλλαξε τη ζωή μας. Με το εμβόλιο προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας. Ο εμβολιασμός είναι η ύψιστη πράξη ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Καλή αρχή!»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 3 =