Η Έλενα Τσαγκρινού, «κόλασε» τους Ευρωπαίους βγαίνοντας όγδοη κατά σειρά εμφάνισης και με όπλα στην φαρέτρα της, τις φωνητικές ικανότητές της, την εκρηκτική εμφάνισή της, τα οπτικά εφέ αλλά και το πάθος της για νίκη, κέρδισε τις εντυπώσεις τηλεθεατών και κοινού και μίλησαν όλοι για τη νέα Βασίλισσα της Eurovision.

Οι 10 χώρες που πέρασαν στον τελικό με τη ειρά ανακοίνωσης είναι οι: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύπρος, Σουηδία, Βέλγιο, Ουκρανία.

η Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε τις εντυπώσεις με το αρχετυπικό «El Diablo». Οι συντηρητικές φωνές στην Κύπρο θεώρησαν ότι εξυμνεί τον σατανά, στην πραγματικότητα το τραγούδι μιλάει για τις εξουσιαστικές σχέσεις από τις οποίες μοιάζει αδύνατο πολλές φορές να βγει ένας άνθρωπος. Η Έλενα Τσαγκρινού σκανδάλισε… ωραία σαν αμαρτία, όπως είπαν οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου.

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα, ενώ το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make up η Κορίνα Τακαρώνη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − twelve =