Ελληνικά Ταχυδρομεία

«Λουκέτο» μπαίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο παράρτημα των ΕΛΤΑ στον Ποταμό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Δευτέρα θα κλείσουν έως 40 καταστήματα του δικτύου των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ εξυπηρετούσε όχι μόνο τον Ποταμό αλλά και όλο το βόρειο  τμήμα του νησιού, γλιτώνοντας αρκετά χιλιόμετρα για τους κατοίκους, που τώρα θα πρέπει να απευθύνονται στο κατάστημα της Χώρας Κυθήρων.

Ήδη φορείς σε περιοχές που κλείνουν άλλα καταστήματα ετοιμάζονται να στείλουν επιστολές διαμαρτυρίας στην διοίκηση των ΕΛΤΑ προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση αυτή.

Σε εξέλιξη το πλάνο μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πλάνο μετασχηματισμού των ΕΛΤΑ, το οποίο – μεταξύ άλλων – και σύμφωνα με στελέχη της διοίκησης του Οργανισμού, στοχεύει στην άμεση μείωση του λειτουργικού κόστους, κυρίως μέσα από τον ανασχεδιασμό των παραγωγικών λειτουργιών και του δικτύου και τον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής κατεύθυνσης.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του MetaforesPress  η πρώτη φάση εξορθολογισμού του δικτύου έχει ολοκληρωθεί, με την αναστολή 100 καταστημάτων.

Ακολουθεί η β’ φάση, με ορίζοντα ολοκλήρωσης στο τέλος του 2023, με στόχο την περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους του δικτύου.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × four =