Τρί, 16 Δεκ 2025
14.9 C
Cythera

Kevin Costner: Ετοιμάζει σειρά με θέμα τα εγκλήματα στα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ

Η σειρά «National Parks» θα ακολουθεί μία μικρή ομάδα ελίτ πρακτόρων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων.

Στο σενάριο και την παραγωγή της δραματικής σειράς «National Parks», εμπλέκεται ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, το πρώτο, δοκιμαστικό επεισόδιο της οποίας πήρε έγκριση προβολής από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Το πρότζεκτ είχε ανακοινωθεί αρχικά ότι είναι στο στάδιο της ανάπτυξης στο ABC τον Δεκέμβριο του 2019. Τώρα ο Άντονι Χέμινγχουεϊ προσεγγίστηκε για να σκηνοθετήσει και να αναλάβει την παραγωγή του δοκιμαστικού επεισοδίου μέσω της Anthony Hemingway Productions.

«Οι συνεργάτες μας στο ABC, την 20th Television και την A + E Studios μου έδωσαν ένα υπέροχο περιβάλλον για να βγω από τη ζώνη άνεσής μου και να παραδώσω κάτι ξεχωριστό» δήλωσε ο Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος συμμετέχει στο πρότζεκτ με την Costner’s Territory Pictures Entertainment. Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς, ενώ τα εθνικά πάρκα είναι γνωστά για τα όμορφα τοπία τους, υπάρχει επίσης μια σκοτεινότερη, πιο δυσοίωνη πλευρά σε αυτά, καθώς προσελκύουν ένα τεράστιο φάσμα εγκληματικών δραστηριοτήτων.

Η σειρά «National Parks» θα ακολουθεί μία μικρή ομάδα ελίτ πρακτόρων της Αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων (NPS) καθώς διαλευκάνουν αυτά τα εγκλήματα προστατεύοντας ταυτόχρονα τους εθνικούς θησαυρούς. Ο Κέβιν Κόστνερ, ο Άαρον Χέλμπινγκ και ο Τζον Μπερντ γράφουν το σενάριο της σειράς και θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Ροντ Λέικ, Ίβαν Κοέν και Κεν Χάλσμπαντ. Θα είναι το δεύτερο μεγάλο πρότζεκτ για τον Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος πρωταγωνιστεί και είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «Yellowstone» της Paramount Network, η οποία οδεύει προς τον τέταρτο κύκλο.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Κονδύλια λιμνάζουν, λιμάνια καταρρέουν, αλλά «ευλογούν» τους λιμενίσκους

Την ώρα που η κυβέρνηση παρουσιάζει τα ελληνικά λιμάνια...
01:06:56

Μητσοτάκης: Δίνουμε τη μάχη με την παλιά Ελλάδα

Το μήνυμα ότι ο «ΟΠΕΚΕΠΕ» είναι «από τις τελευταίες...

Η ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση πριν και μετά από μια δασική πυρκαγιά: Μύθοι και πραγματικότητα

Επανέρχομαι μετά από οκτώ χρόνια.  Άραγε μάθαμε  κάτι από...

Ευχές στο νησί

Ήταν μια χρονιά μεγάλη και γεμάτη. Μια χρονιά που...

Γενική Συνέλευση Δημοτικής Κοινότητας Καραβά

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καραβά καλεί τους κατοίκους...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img