sam-brinton

Σάλο έχει προκαλέσει στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών και τον συντηρητικό Τύπο στις ΗΠΑ, η απόφαση του Τζο Μπάιντεν να διορίσει στη θέση τουυ διευθυντή πυρηνικών αποβλήτων τον Σαμ Μπρίντον, έναν ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστή που το βιογραφικό του ταίριαζε άψογα για την εν λόγω θέση.

Απόφοιτος του αναγνωρισμένου κύρους MIT της Βοστώνης και ειδικός στα πυρηνικά απόβλητα, ο Μπρίντον εντάχθηκε στο υπουργείο Ενέργειας ως υπεύθυνος διάθεσης αναλωμένων πυρηνικών καυσίμων και αποβλήτων. Το βιογραφικό του είναι άψογο, αλλά στο επίκεντρο της προσοχής εκείνων που πνέουν μένεα για την επιλογή του Μπάιντεν, είναι η «δεύτερη ζωή» του Μπρίντον ως LGBTQ ακτιβιστή.

Ο Μπρίντον, συνηθίζει τις δημόσιες εμφανίσεις με φανταχτερά γυναικεία ρούχα ή ανδρικά κοστούμια που συνδυάζει με γόβες στιλέτο, και αυτοπροσδιορίζεται ως «queer». Περαιτέρω, το νέο στέλεχος του υπουργείου Ενέργειας της κυβέρνησης Μπάιντεν, έχει παραδεχτεί ότι ανήκει στη λεγόμενη «κοινότητα των κουταβιών», κυρίως ομοφυλόφιλου προσανατολισμού, της οποίας το ερωτικό χόμπι συνίσταται στην προσομοίωση αμφίδρομων σχέσεων, όπου ο ένας παίζει τον ρόλο του «κηδεμόνα» και ο άλλος τον ρόλο του «σκύλου».

«Ο συμπαίκτης μου το κουτάβι και εγώ», λέει ο Μπρίντον, «αισθάνομαι πως έχουμε την ιδανική σχέση μεταξύ της προσωπικής μας ζωής και των διαστροφών μας. Και οι δύο έχουμε και άλλους συντρόφους, οπότε ερχόμαστε και οι δύο στον ίδιο χώρο, και μετά βγαίνουμε από αυτόν γνωρίζοντας τα όρια, πού αρχίζουν οι διαστροφές μας και πού αρχίζουν οι προσωπικές μας σχέσεις».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 4 =