Με παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024, στις 7.30 το απόγευμα, στην πλατεία του χωριού Πιτσινιανίκων Κυθήρων, η παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Γ. Καλλίγερου, Δικηγόρου, με τίτλο: «Η Ποινική Θεώρηση της Δίκης του Χριστού».

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυθήρων-Αντικυθήρων κ.κ.Σεραφείμ, εκλεγμένων εκπροσώπων του Δήμου Κυθήρων, μελών συλλόγων και κυθηραϊκών σωματείων, πλήθους Κυθηρίων αλλά και επισκεπτών του νησιού.

Το βιβλίο προλόγισε ο Γεώργιος Π. Κασιμάτης ο γνωστός μας, ως Δρυμωνιάτης, ορκωτός λογιστής, συγγραφέας και εκδότης του βιβλίου.

Το Βιβλίο το παρουσίασαν οι Ελένη Ι. Καστρή, δικηγόρος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην ποινική δικονομία και έχουσα την επιστημονική επιμέλεια του βιβλίου, ο Αναστάσιος Π. Πήλιας, δικηγόρος, διδάκτωρ νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην έδρα του Εκκλησιαστικού Δικαίου και ο συχωριανός του Κώσταντίνου Καλλίγερου, Πέτρος Γ. Κασιμάτης, δικηγόρος, διδάκτωρ Νομικής (Πολιτικής Δικονομίας).

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους παρευρισκομένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν προσωπικά με τον συγγραφέα και να εκφράσουν τις σκέψεις τους για το έργο του. Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και γεμάτη ενδιαφέρον, αναδεικνύοντας τον πολιτιστικό και επιστημονικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι την παρακολούθησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 2 =