Η μπάντα της Φιλαρμονικής μας πλαισίωσε και φέτος τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα στα Κύθηρα:

Καρναβάλι στον Ποταμό

Όπως κάθε χρόνο η μπάντα της Φιλαρμονικής “άνοιξε” τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Ποταμό την Κυριακή 17 Μαρτίου με τα μέλη της ντυμένους αντάρτες του βουνού.Έπαιξε διασκευές του Borino Oro του Goran Bregovic και ένα pot-pourri με διασκευές γνωστών αντάρτικων κομματιών.

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Τρομπέτες: Μάνος ΤριφύλληςΚωσταντίνος ΠαπαχριστόπουλοςΝίκος ΚασιμάτηςΠαύλος Κορωναίος Αλτικόρνα: Γιώργος Κασιμάτης, Ελένη Μάλη. Ευφώνια και βαρύτονα: Γιώργος ΧρυσαφίτηςΦώτης Γερακίτης,  Χρόνης Γερακίτης. Σαξόφωνο: Seppo Seku,  Τούμπα: Θανάσης Τριφύλλης. Κρουστά:Μάνος ΒασιλάκηςΝίκος ΤσατσόγλουNatalia (Νατάσσα) Munteanu

Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Λιβάδι

Όπως κάθε χρόνο την Κυριακή της Ορθοδοξίας η μπάντα μας, προσκαλεσμένη από το εκκλησιαστικό συμβούλιο της Παναγίας Κοντελετούς και τον πατέρα Παναγιώτη Μεγαλοκονόμο, συνοδεύει την Εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο πέρασμά της από το Λιβάδι καθώς κατευθύνεται από την Μονή Μυρτιδίων προς την Χώρα, όπου θα παραμείνει μέχρι το Πάσχα. Στην φετινή λιτανεία έλαβαν μέρος για πρώτη φορά 3 νέα μας μέλη , μαθητές γυμνασίου, οι οποίοι πλαισίωσαν το τμήμα κρουστών με μεγάλη επιτυχία.

Τρομπέτες: Μάνος ΤριφύλληςΚωσταντίνος Παπαχριστόπουλος Αλτικόρνα: Γιώργος Κασιμάτης, Ελένη Μάλη. Ευφώνια και βαρύτονα:  Φώτης ΓερακίτηςΔημήτρης Μπουτέλης,  Χρόνης Γερακίτης. Σαξόφωνο: Natalia (Νατάσσα) Munteanu,  Τούμπα: Θανάσης Τριφύλλης. Κρουστά: Νίκος ΤσατσόγλουΜαρίνα Σαμίου, Μαρίνος Τριφύλλης, Σπύρος Μακρής.

Παρελάσεις 25ης Μαρτίου

Για άλλη μια χρονιά η μπάντα μας ανέλαβε την μουσική πλαισίωση του εορτασμού της εθνικής μας εορτής στην Χώρα και στον Ποταμό. Και σε αυτή την υπηρεσία έλαβαν μέρος για πρώτη φορά και πάλι 3 νέα μας μέλη του τμήματος των κρουστών μαθητές γυμνασίου και αυτοί.

Τρομπέτες: Μάνος ΤριφύλληςΚωσταντίνος ΠαπαχριστόπουλοςΝίκος ΚασιμάτηςΧρύσα Κουτσιαύτη. Αλτικόρνα: Γιώργος Κασιμάτης, Ελένη ΜάληΘανάσης Σάμιος. Ευφώνια και βαρύτονα: Γιώργος ΧρυσαφίτηςΦώτης Γερακίτης,  Δημήτρης Μπουτέλης, Χρόνης Γερακίτης. Σαξόφωνο: Dieneke Koops. Τούμπα: Θανάσης Τριφύλλης. Κρουστά: Μάνος ΒασιλάκηςΝίκος Τσατσόγλου,  Ορφέας Μόσχοβος, Λάμπρος Μαυρομάτης, Γιώργος Φάρος.

Ο διευθυντής της Φιλαρμονικής Παναγιώτης Λευθέρης ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους εθελοντές μουσικούς για τις εμφανίσεις τους.

Αποχαιρετισμός στον Παναγιώτη Πρωτοψάλτη

Τα μέλη της μπάντας μας ένιωσαν την ανάγκη και την υποχρέωση να παραστεί η Φιλαρμονική στην νεκρώσιμη ακολουθία και να αποχαιρετίσει με μια προσευχή κι ένα τραγούδι τον επί δεκαετίες κοινοτάρχη του Ποταμού Παναγιώτη Πρωτοψάλτη ο οποίος είχε συνδράμει πολλές φορές το σωματείο μας και αποτελούσε εμβληματική προσωπικότητα του χωριού μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 + 17 =