kyr-antonis-morfonios
Photo Nikos Antonakis

Τελέστηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα, παρουσία πλήθος κόσμου, το μεσημέρι της Παρασκευής, 28 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια του τσιπουράδικου «Ο κυρ Αντώνης ο Μορφονιός» στο Λιβάδι Κυθήρων.

Το εγχείρημα του επιχειρηματία Αντώνη Μαυρομμάτη φιλοδοξεί να καθιερωθεί στην συνείδηση των Κυθηρίων ως μια must επιλογή για φαγητό και να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην τσιριγώτικη εκδοχή του καλού τσιπουράδικου.

Το εσωτερικό του καταστήματος είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο, με ζεστά, γήινα χρώματα να επενδύουν το χώρο, ο οποίος, πέρα από την κύρια σάλα φαγητού, διαθέτει και μια άκρως προσεγμένη «γυναικεία γωνιά», όπως μας την ονόμασε το προσωπικό, όπου μπορεί κάποιος (ανεξαρτήρως φύλου και ηλικίας φυσικά) να απολαύσει το τσάι του καθώς και μια μεγάλη γκάμα από υπέροχα γλυκά.

Κατά την πρώτη μας γνωριμία με το κατάστημα, ξεχωρίσαμε την ευγένεια και προσήνεια με την οποία μας προσέγγισε το προσωπικό, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον πελάτη. Αν κρίνουμε, δε, από τον “μπουφέ καλοσωρίσματος” που είχε ετοιμάσει ο “σεφ Γιάννης”, «ο κυρ Αντώνης ο Μορφονιός» θα εξελιχθεί γρήγορα σε στέκι γαστριμαργίας.

Το Kythera.News εύχεται καλές δουλειές στον «κυρ Αντώνη το Μορφονιό» και καλό χειμώνα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια, με τον φωτογραφικό φακό του Kythera.News.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen − 10 =