pateras-karoline-an-to-ixera-noritera

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, δεν έδειξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένα στοιχείο λύπης.

Σοβαρός, μετρημένος στοχευμένος, o 33χρονος σχεδίαζε μαζί με το συνήγορό του από τη ΓΑΔΑ την υπερασπιστική του γραμμή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: “Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή, να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα”.

Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία του, καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία, αφού δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Ο Αναγνωστόπουλος έφτασε στον ανακριτή το πρωί της Τρίτης, 22/06, για την απολογία του. Τα μέτρα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων είναι δρακόντεια, ενώ ο 33χρονος φορά και πάλι αλεξίσφαιρο γιλέκο. Συγκεντρωμένοι στα δικαστήρια αποδοκίμασαν έντονα τον πιλότο.

Η απολογία του θα καθυστερήσει, καθώς σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Δημήτρη Δαμιανό, στον φάκελο της δικογραφίας έχουν προστεθεί κάποια νέα στοιχεία της τελευταίας στιγμής, τα οποία ο δικηγόρος του θα πρέπει πρώτα να μελετήσει, προκειμένου να έχει επιχειρήματα για να τα αντικρούσει. Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ο 33χρονος ήταν και πάλι ανέκφραστος.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × one =