theofilos

Φίλες και φίλοι του τοπικού διαμερίσματος Λιβαδίου, ως υποψήφιος του συνδυασμού με τον κ. Σουρη Ζαχαρία για την Δημοτική Κοινότητα Λιβαδίου θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους με τίμησαν και με στήριξαν με τη ψήφο τους (68..) φίλοι, γνωστοί και συγγενείς.

Όσους εκ της πλειοψηφίας του κ. Χαρχαλακη δεν με υποστήριξαν θα είμαι δίπλα τους με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μαζί με το καταξιωμένο Δημοτικό Σύμβουλο Μεγαλοκονόμο Παναγιώτη, να καταγράφω τις ανάγκες και τις προτεραιότητες όλων των κατοίκων του Λιβαδίου.

Και πάντα με τη σωστή συνεργασία του Τοπικού Προέδρου Κωνσταντίνου Κασιμάτη, που τον διαβεβαιώνω πως θα συμπορευτώ μαζί του για πολλά ατελή έργα, για σημερινά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Όχι να μείνουν υποσχέσεις και όχι αυτά που χρονίζουν και παραμένουν στα συρτάρια…

Για εμένα Πρόεδρε Κωνσταντίνε Κασιμάτη το κοινοτικό μας συμβούλιο θα προσπαθήσω να είναι εποικοδομητικό, δημιουργικό, με πλήρη και αδιάβλητη συνεργασία, με δίκαιη κατανομή των κονδυλίων και κοινωνική συνεργασία απέναντι στους ψηφοφόρους του Λιβαδίου.

Η μεσολάβηση σου να γίνεται δεκτή από τον Δήμαρχο σου κ. Χαρχαλάκη και η δική μου συνεργασία να συμπορεύεται με την αντιπολίτευση του κ. Σουρή.

Όλα αυτά ας γίνουν δεκτά και κατανοητά.
Καλή δύναμη, κουράγιο και επιτυχία στο έργο μας!

Ευχαριστώ θερμά,
Θεόφιλος Λυριστής

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × one =