matina-varda

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε με την ψήφο σας. Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια για εμένα που εξελέγην ως δημοτική σύμβουλος και υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για το κοινό καλό. Η φωνή σας είναι σημαντική, και θα εργαστώ σκληρά για να σας ακούσω και να εκπροσωπήσω τα συμφέροντά σας στο δημοτικό συμβούλιο.

Σκοπός μου είναι να συνεργαστώ με όλους εσάς για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας, να προωθήσω την τοπική ανάπτυξη, και να διασφαλίσω ότι το νησί μας είναι ένας τόπος όπου οι άνθρωποι μπορούν να ζουν, να εργάζονται και να απολαμβάνουν τη ζωή με ευημερία.

Θα ήθελα να συγχαρώ το Δήμαρχό μας κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη για την επανεκλογή του και να του ευχηθώ καλή θητεία. Είμαι συνεργάτιδά του τα τελευταία τρία χρόνια και βλέπω κάθε μέρα τις δυνατότητες, τις δράσεις του και το όραμά του για το νησί μας. Και κυρίως την απίστευτη ενέργεια και το πάθος με τα οποία εργάζεται ώρες ολόκληρες για να λύσει προβλήματα και να φέρει μεγάλες χρηματοδοτήσεις για έργα στον τόπο μας. Αυτά τα χαρακτηριστικά του εξάλλου επιβράβευσε πρόσφατα το εκλογικό σώμα. 

Με τη στήριξη που μας δώσατε θα μπορέσουμε να δώσουμε μορφή στο όραμα μας και να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει όλο και περισσότερο.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη συγκινητική σας υποστήριξη!

Με εκτίμηση,

Βάρδα Ματίνα

Εκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη της πλειοψηφίας

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 + 1 =