charchalakis

Με δήλωσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης τοποθετήθηκε σχετικά με την έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού στο νησί το τελευταίο διάστημα.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Χαρχαλάκης επισημαίνει την ανάγκη όσοι διαγιγνώσκονται θετικοί στην covid-19, να ακολουθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και να απομονώνονται, ειδάλλως υπάρχει ο κίνδυνος υπερμετάδοσης της νόσου.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση.

«ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ

Αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι,

Τα θλιβερά γεγονότα στην Ουκρανία και το ανθρωπιστικό δράμα του διωκόμενου φίλου Ουκρανικού Λαού, έχουν αναγκαστικά θέσει σε δεύτερη μοίρα το ζήτημα της πανδημίας, τόσο πανελλαδικά, όσο και στο νησί μας.

Ωστόσο, η πανδημία είναι ακόμα εδώ, δεν τελείωσε! Τα ενεργά κρούσματα στο νησί μας είναι δυστυχώς δεκάδες και καθημερινά αυξάνονται. Όσοι διαγιγνώσκονται θετικοί στον κορωνοϊό ΟΦΕΙΛΟΥΝ να απομονώνονται για συγκεκριμένες ημέρες και με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Συμπολίτες μας που κυκλοφορούν ελεύθερα, καίτοι θετικοί στον ιό, μεταδίδουν τον ιό σε ανυποψίαστους πολίτες και έτσι γίνονται αιτία υπερμετάδοσης με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η στάση αυτή είναι ΑΝΕΥΘΥΝΗ!

Απευθύνω ΕΚΚΛΗΣΗ σε όλες και όλους για πιστή τήρηση των μέτρων. Ο ιός είναι εδώ, είναι επικίνδυνος, είναι θανατηφόρος, όπως δυστυχώς διαπιστώσαμε πρόσφατα και στο νησί μας με τον πλέον οδυνηρό για όλους μας τρόπο. Δεν γνωρίζω αν και πότε θα τελειώσει η πανδημία. Όσο, όμως, υπάρχει, η τήρηση των μέτρων αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ και είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!»

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 + 17 =