επιδότηση eshop εσπα

Με επιδότηση από το ΕΣΠΑ έως €5.000 θα στηριχτούν οι επιχειρηματίες του λιανεμπόριου για να αποκτήσουν e-shop. Σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής.

Η εταιρεία KAPPAGRAM με έδρα τα Κύθηρα, με 15ετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες ενημερώνει τους επιχειρηματίες ότι αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop καθώς και την εκτέλεση των επιπλέον ενεργειών, όπως προβλέπονται από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Τι καλύπτει η επιδότηση

Η επιδότηση e-shop θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό, την κατασκευή, την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου e-shop. Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5000 ευρώ κατά 100%.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων για την επιδότηση ιστοσελίδας (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει την δική σας πρόταση όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Η  αναλαμβάνει την υποβολή του επενδυτικού σχεδίου και την διαδικασία υλοποίησης του επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ.

Ποιες επιχειρήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Όλες οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και επιθυμούν να αποκτήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα ενισχύοντας το πελατολόγιο τους και τους τρόπους προβολής της επιχείρησης τους.

Η κάλυψη θα είναι στο 100% των καταστημάτων, δηλαδή όλα τα καταστήματα δικαιούνται. To ποσό της επιδότησης θα φτάνει τα 5.000 ευρώ και είναι ευκαιρία να αναβαθμιστεί το λιανεμπόριο.

Το αργότερο μέχρι τις 17 Ιανουαρίου θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα μέσω της οποίας οι λιανέμποροι θα επιδοτούνται για την κατασκευή e-shop.

Επικοινωνήστε με την KAPPAGRAM για το δικό σας e-shop

Θέλετε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και να αποκτήσετε το δικό σας e-shop; Επικοινωνήστε με την KAPPAGRAM για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις προδιαγραφές που ορίζει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

KAPPAGRAM Web Media

Λιβάδι, Κύθηρα 80100
Email: info[@]kappagram.com
Phone: +30 2736 038094

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − 5 =