Παρ, 05 Δεκ 2025
14.5 C
Kythera

Η ζωή μιας γυναίκας στα 50 σύμφωνα με την Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) απολαμβάνει την καινούργια δεκαετία της ζωής της λίγες ημέρες μετά τα 50 γενέθλια της σύμφωνα με το People.

«Είναι φανταστικά», δήλωσε η ιδιοκτήτρια εταιρείας προϊόντων ευεξίας σε εκδήλωση στη Σάντα Μόνικα. «Συνήθιζα να νοιάζομαι για το τι σκέφτονταν οι άνθρωποι για μένα. Τώρα δεν με νοιάζει. Είναι τόσο ωραίο. Κατά την γνώμη μου αυτό δείχνει ότι είσαι πιο κοντά στον εαυτό σου».

Και προσθέτει: «νομίζω ότι αυτή η μετάβαση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για μια γυναίκα λόγω των όσων έχει ακούσει όταν κλείνουμε τα 40 ή το γεγονός ότι χάνοντας την αναπαραγωγική μας δυνατότητα δεν είμαστε επιθυμητές ή σημαντικές. Εγώ δεν είχα κανένα [άγχος] όταν έγινα 50 ετών. Ένιωσα ότι άρχισε να έρχεται μία καταπληκτική απελευθέρωση».

Είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Μπραντ Φάλτσακ (Brad Falchuk) από το 2018. «Είχα την τύχη να τον γνωρίσω σε μια εποχή που οι αξίες και τα ενδιαφέροντά μας ταίριαζαν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά να το διατηρήσουμε», δήλωσε.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων: Ευχαριστήριο για δωρεά

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων ευχαριστεί θερμά...
00:01:08

Πλημμυρισμένα σπίτια στη Νέα Πέραμο

Με μεγάλη ένταση συνεχίζεται η κακοκαιρία "BYRON" που πλήττει...
00:08:23

Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισε η Λακωνία

Στιγμές αγωνίας ζουν κάτοικοι της Λακωνίας τις τελευταίες ώρες,...

«Ελεύθερα Κύθηρα»: Καυστική παρέμβαση για την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής

Η παράταξη «Ελεύθερα Κύθηρα» επανέρχεται με σκληρή κριτική, κάνοντας...

Κακοκαιρία Byron: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή

Mε απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img