Πέμ, 15 Ιαν 2026
13.9 C
Kythera

Τελιγιορίδου – Αραχωβίτης: Κυβέρνηση αχρήστων οδηγεί τους αγρότες σε αδιέξοδο

«Όσοι αγρότες είδαν κομμένες επιδοτήσεις στη Βασική Ενίσχυση πριν ένα μήνα, ξαναείδαν κομμένες ή καθόλου τις ενισχύσεις  και στα βιολογικά και τη νιτρορύπανση.»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Ολυμπία Τελιγιορίδου και Σταύρος Αραχωβίτης, με την οποία στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα στην αγροτική πολιτική της κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Το μπάχαλο στον OPEC, με τα προβλήματα στο ΑΤΑΚ and them βοσκότοπους, στην  Βασική Ενίσχυση συμπαρέσυρε και τις πληρωμές των αγροπεριβαλλοντικών.

Έτσι, όσοι αγρότες είδαν κομμένες επιδοτήσεις στη Βασική Ενίσχυση πριν ένα μήνα, ξαναείδαν κομμένες ή καθόλου τις ενισχύσεις  και στα βιολογικά και τη νιτρορύπανση.

Σε μια εποχή που ο αγροτικός κόσμος είναι αντιμέτωπος με τις συνέπειες της πανδημίας, της κλιματικής αλλαγής και της ακρίβειας, η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο, αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και οδηγεί την αγροτιά σε απόγνωση, τον πρωτογενή τομέα συνολικά σε οικονομικά αδιέξοδα και την ύπαιθρο σε κοινωνικό μαρασμό.»

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σε «Ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Σε «ψηφιακό θόρυβο», ο οποίος προκλήθηκε, λόγω αποσυγχρονισμού, σε...
00:02:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολύ ουσιαστική, ειλικρινής και παραγωγική η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

«Η σημερινή, πολύ ουσιαστική και ειλικρινής συνάντηση με εκπροσώπους...
02:28:40

Αγία Πελαγία στο επίκεντρο της Λογοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής

Με αναφορά στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη...

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img