Παραλήρημα Μπαχτσελί: Η Ελλάδα θα ξεπληρώσει τις παρενοχλήσεις με αίμα

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε εκ νέου απειλές για εισβολή στην Ελλάδα.

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Devlet Bahçeli, μέλος της συγκυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και όπως φαίνεται η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας βρίσκεται σε… παραλήρημα διαρκείας, εν όψει και των εκλογών στην Τουρκία που θα πραγματοποιηθούν σε λίγους μήνες.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε εκ νέου απειλές για εισβολή στην Ελλάδα, λέγοντας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Θα ξεπληρώσετε τις παρενοχλήσεις με αίμα»

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης σημείωσε ότι θα έρθουν μέρα «για να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και τις ζωές μας»

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης δήλωσε αντί τη νύχτα, να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και και τις ζωές μας. Τότε δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας ούτε οι συνεργάτες σας» είπε χαρακτηριστικά.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:07:39

Ε. Χαρχαλάκης: Η επιδοματική πολιτική για γιατρούς και εκπαιδευτικούς δεν είναι δουλειά της Αυτοδιοίκησης

Στο μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των νησιωτικών υποδομών και...

Έφυγε στα 99 του χρόνια ο Δημήτρης Λουράντος (Σπυρίδος)

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο συμπατριώτης μας Δημήτρης...

Κουκλουτζάς, Altındağ (Kokluca) 

Ακολουθεί ένα κείμενο από την Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img