The two accused unanimously guilty for the martyrdom of Eleni Topaloudi

Ομόφωνα ένοχοι, σύμφωνα με την κατηγορία, κρίθηκαν από το Μικτού Ορκωτό Εφετείο οι δύο υπαίτιοι για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας, Eleni Topaloudi, στη Ρόδο.

Το δικαστήριο με την ετυμηγορία του δεν διαφοροποιήθηκε από την πρωτόδικη απόφαση που έκρινε τον Ροδίτη 24χρονο κατηγορούμενο και τον 22χρονο συγκατηγορούμενο του, αλβανικής καταγωγής, ενόχους για την homicide and rape της φοιτήτριας.

Με κλάματα άκουσε την απόφαση για το φρικτό έγκλημα σε βάρος της κόρης του ο Γιάννης Τοπαλούδης, ενώ η μητέρα της 21 ετών φοιτήτριας δεν βρισκόταν στην αίθουσα όταν ανέβηκε η Έδρα .

Η διαδικασία συνεχίζεται με τους συνηγόρους υπεράσπισης να ζητούν από το δικαστήριο να αναγνωρίσει στους κατηγορουμένους ελαφρυντικά, προσδοκώντας να “σπάσουν” την ποινή της ισόβιας και της 15ετους κάθειρξης που έχει επιβληθεί πρωτοδίκως στους εντολείς τους.

Σε συμπαράσταση στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλουδη βρίσκονται μεταξύ άλλων βουλευτές του SYRIZA and of DAY25.

Tzoulis Viniaratos

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...

Tehran reopens the Strait of Hormuz in response to the US blockade

Iran announced today that it is reinstating «strict control»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img