«Όλοι Μαζί»: Αντεπίθεση της μείζονος αντιπολίτευσης κατά Σοφίου – «Υποκριτικός ισχυρισμός και πολιτική εξαπάτηση»

Η παράταξη «Όλοι Μαζί, Κύθηρα – Αντικύθηρα», με επικεφαλής τον Ζαχαρία Σουρή, απαντά σκληρά στην κριτική του Ανάργυρου Σοφίου («Ελεύθερα Κύθηρα»). Σε δελτίο τύπου που δημοσιεύεται παρακάτω, η μείζων αντιπολίτευση χαρακτηρίζει τις κατηγορίες «υποκριτικές» και εξαπολύει μετωπική αντεπίθεση. Κατηγορεί τον κ. Σοφίο ότι προεκλογικά επιδίωξε «πολιτικά ανταλλάγματα» και «συνεργασίες» στον Καλάμαυρο, αποκρύπτοντας το γεγονός από τους συνεργάτες του, κάτι που αποκαλεί «πολιτική εξαπάτηση». Επίσης, τον επικρίνει για αλαζονεία και για καθοδήγηση από «εκκλησιαστικούς κύκλους» με «ιδιοτελή κίνητρα», που τον αποκόπτουν από την πραγματικότητα.

«All Together, Kythera - Antikythera»

Reply

Τελώνες και Φαρισαίοι στο σήμερα

Ο ισχυρισμός του κ. Σοφίου ότι η παράταξή μας δημιουργήθηκε για να στηρίξει δήθεν μηχανισμούς δεν είναι απλώς αβάσιμος. Είναι υποκριτικός.

Γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά γιατί δημιουργήθηκε και από ποιους η δική σας παράταξη..

Ξεχάσατε, κ. Σοφίο, ότι είστε εσείς αυτός που πήγε προεκλογικά στον Καλάμαυρο για ανταλλάγματα και πολιτικές συνεργασίες;

Ξεχάσατε τις συζητήσεις εκείνης της περιόδου; Αν ναι, είμαστε εδώ για να σας τις υπενθυμίζουμε.

Ακόμη δεν έχουμε μάθει τι ακριβώς ζητήσατε, γιατί, όπως το έχετε αποκρύψει σαν κόρη οφθαλμού από τον Κυθηραϊκό λαό, το αποκρύψατε και από τους ίδιους τους συνεργάτες σας. Αυτό δεν είναι πολιτική στάση. Είναι πολιτική εξαπάτηση.

Και όταν εμφανιστείτε ξανά στο Δημαρχείο, γιατί έχουμε καιρό να σας δούμε, ελάτε να τα συζητήσουμε δημόσια και να τα καταθέσετε στα πρακτικά.

Εκτός από την αλαζονεία που σας διέκρινε και σας διακρίνει, είναι πλέον γνωστοί σε όλους και εκείνοι που, με ιδιοτελή κίνητρα, σας καθοδήγησαν σε λανθασμένες επιλογές. Οι επιρροές αυτές, προερχόμενες από εκκλησιαστικούς κύκλους και μακριά από το κοινό συμφέρον, διαμόρφωσαν μια πορεία αποκομμένη από την πραγματικότητα και τις ανάγκες των πολιτών. Ακόμη και σήμερα, παραμένετε καθοδηγούμενος από αυτούς, συμβάλλοντας σε ένα κλίμα που δηλητηριάζει τον τόπο.

 

 

 

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

LEAVE A REPLY

Enter your comment!
please enter your name here

News Feed

00:26:01

The new sports facilities in Frilingianika Kythera were inaugurated

In a festive and resurrection atmosphere, the celebrations took place on Sunday of...

About the reopening of the Livadi Stadium and the surrounding area

In our effort to reopen the football field but...
00:01:29

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img