Πέμ, 15 Ιαν 2026
12.1 C
Kythera

Κύθηρα: Ο καιρός του Σαββάτου, 06/11

Αραιή συννεφιά, που θα εναλάσσεται με διαστήματα ηλιοφάνειας, θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού, για αύριο, Σάββατο, 6 Νοεμβρίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, ασθενείς, με αυξημένα επίπεδα υγρασίας, που θα αγγίξουν το 100% τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναμένεται μεσαία συγκέντρωση σκόνης ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δελτίο καιρού για όλη τη χώρα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά, ασθενείς και μετά το μεσημέρι βαθμιαία βόρειοι μέτριοι άνεμοι στο Αιγαίο, ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και βόρεια, θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
More specifically:

Για το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ανατολικά και νότια. Παράλληλα, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 15 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και τοπικές ομίχλες τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

 

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σε «Ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Σε «ψηφιακό θόρυβο», ο οποίος προκλήθηκε, λόγω αποσυγχρονισμού, σε...
00:02:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολύ ουσιαστική, ειλικρινής και παραγωγική η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

«Η σημερινή, πολύ ουσιαστική και ειλικρινής συνάντηση με εκπροσώπους...
02:28:40

Αγία Πελαγία στο επίκεντρο της Λογοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής

Με αναφορά στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη...

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img