Coronavirus: These symptoms appear in those infected with the mutation

Συμπτώματα όπως βήχα, πονόλαιμο και κόπωση εμφανίζουν περισσότερο όσοι έχουν μολυνθεί από τη μετάλλαξη του κορονοϊού.

Συμπτώματα όπως βήχας, πονόλαιμος και κόπωση, είναι τα συνηθέστερα ανάμεσα σε εκείνους που έχουν νοσήσει από την μετάλλαξη του στελέχους της COVID-19, σύμφωνα με βρετανική μελέτη. Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, η αγευσία δεν παρατηρείται ανάμεσα στα συμπτώματα της νέας μετάλλαξης.

Το νέο στέλεχος του coronavirus, εμφανίστηκε στην νοτιοανατολική Αγγλία τον Δεκέμβριο και θεωρείται περισσότερο μεταδοτικό, ενώ στοιχεία που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, το θέλουν και περισσότερο θανατηφόρο.

Η Βρετανική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έχουν παρατηρηθεί και άλλες διαφορές μεταξύ εκείνων που έχουν μολυνθεί από την παραλλαγή του United Kingdom και άλλων με coronavirus.

«The απώλεια της γεύσης και η απώλεια της όσφρησης ήταν σημαντικά λιγότερο κοινές στα θετικά τεστ που ήταν συμβατά με τη νέα παραλλαγή παρά στα τριπλά θετικά», ανέφερε η Υπηρεσία σε μια ανάλυση των χαρακτηριστικών ανθρώπων στην Αγγλία με coronavirus, η οποία αφορά την περίοδο από 15 Νοεμβρίου 2020 ως 16 Ιανουαρίου 2021.

Άλλα συμπτώματα

Ενα «τριπλά θετικό» αποτέλεσμα σε PCR τεστ (δηλαδή με την μοριακή μέθοδο ανάλυσης PCR) υποδηλώνει ότι κάποιος έχει μολυνθεί με τον coronavirus, αλλά όχι με τη βρετανική παραλλαγή. «Άλλα Symptoms ήταν περισσότερο κοινά στους μολυσμένους με τη νέα παραλλαγή με τις μεγαλύτερες διαφορές να είναι ο βήχας, ο πονόλαιμος, η κόπωση, η μυαλγία και ο πυρετός», επισημαίνει η Υπηρεσία.

«Δεν υπάρχουν αποδείξεις για διαφορές αναφορικά με τα συμπτώματα του γαστρεντερικού συστήματος, της δύσπνοιας και των πονοκεφάλων», it is added.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο: Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Νίκος Ταγαράς

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε...

Λαμπερή εκκίνηση στα Κύθηρα: Τα ιστορικά αυτοκίνητα πλημμύρισαν τη Χώρα με κατεύθυνση τον Μυλοπόταμο

Ένα μοναδικό, νοσταλγικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν...

Δίκη Μάτι: Αμετάκλητα ένοχοι οι κατηγορούμενοι της πυρκαγιάς

Αμετάκλητα ένοχοι κρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι κατηγορούμενοι...

Ανακοίνωση Τριφυλλείου Νοσοκομείου Κυθήρων για την επίσκεψη των «Γιατρών του Αιγαίου-ΠΑΓΝΗ»

Με απόλυτη  επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του κλιμακίου των...

Νέος Πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Φριλιγκιανίκων

Αλλαγή ηγεσίας σημειώθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Φριλιγκιανίκων των Κυθήρων,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img