Δημήτρης Λιγνάδης: Αντιμέτωπος με νέα δίωξη – Μήνυση για βιασμό το 2018

Στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Λιγνάδη, η οποία και αξιολογείται.

Αντιμέτωπος με νέα δίωξη είναι ο ήδη προφυλακισμένος Dimitris Lignadis μετά την τρίτη κατά σειρά, μήνυση σε βάρος του για rape.

Η μήνυση που υποβλήθηκε και μελετήθηκε από την Ασφάλεια, οδήγησε σε νέα ποινική δίωξη, με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό να αρνείται όχι μόνον τον βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα. Ζητεί μάλιστα την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του με τον καταγγέλλοντα, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό το 2018.

Η νέα δίωξη ασκήθηκε μετά και την απολογία του Dimitris Lignadis, η οποία ελήφθη στις φυλακές της Τρίπολης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν, πως στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Λιγνάδη, η οποία και αξιολογείται.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων στα 344 εκατ. ευρώ το Α’ τρίμηνο 2026

Κέρδη μετά φόρων σε επίπεδο Ομίλου στα 344 εκατ....

Θλίψη στα Κύθηρα: Έφυγε από τη ζωή η Σταυρούλα Μπαμπούνη

Φτωχότερη είναι από σήμερα η τοπική κοινωνία των Κυθήρων,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img