Πέμ, 15 Ιαν 2026
12.1 C
Kythera

Antonaros to Mitsotakis: Don't use the term «maritime zones»

Η Ελλάδα πρέπει να συζητάει μόνο για υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ με την γείτονα, επισημαίνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Επικίνδυνο», χαρακτήρισε τον όρο «θαλάσσιες ζώνες», που πρόσφατα χρησιμοποίησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, και την οποία δείχνει να υιοθετεί επισήμως όλη η κυβερνητική παράταξη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, ο κος Αντώναρος σημειώνει πως «η Greece συζητεί για την Turkey μόνο για ένα θέμα: Υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ». Και συμπληρώνει: «Όλα τα άλλα συνιστούν εθνική υποχώρηση». Προτρέπει μάλιστα τον πρωθυπουργό, Kyriakos Mitsotakis, «να μην ξαναχρησιμοποιήσει τον επικίνδυνο όρο «θαλάσσιες ζώνες».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου στο facebook:

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να μην ξαναχρησιμοποιήσει τον επικίνδυνο όρο «θαλάσσιες ζώνες»( που χρησιμοποίησε σήμερα προφανώς κατ’ εντολήν του η κυβερν. εκπρόσωπος). Είναι επικίνδυνος γιατί επιδέχεται διασταλτικές ερμηνείες. Η Ελλάδα συζητεί για την Τουρκία μόνο για ένα θέμα: Υφαλοκγηπίδα/ΑΟΖ. Όλα τα άλλα συνιστούν εθνική υποχώρηση.»

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σε «Ψηφιακό θόρυβο» οφείλεται το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών

Σε «ψηφιακό θόρυβο», ο οποίος προκλήθηκε, λόγω αποσυγχρονισμού, σε...
00:02:43

Κυρ. Μητσοτάκης: Πολύ ουσιαστική, ειλικρινής και παραγωγική η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

«Η σημερινή, πολύ ουσιαστική και ειλικρινής συνάντηση με εκπροσώπους...
02:28:40

Αγία Πελαγία στο επίκεντρο της Λογοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής

Με αναφορά στην Αγία Πελαγία Κυθήρων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη...

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κυθήρων...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img