August Evening at Agios Georgios in Vouno

Με μουσική, τραγούδι και κυθηραϊκές νοστιμιές – Κυριακή 3 Αυγούστου

Ο Κυθηραϊκός Σύνδεσμος Αθηνών και το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης (Κ.Ι.Π.Α) προσκαλούν ντόπιους και επισκέπτες σε μια ξεχωριστή Αυγουστιάτικη Βραδιά, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Αυγούστου και ώρα 19:00 στον μαγευτικό χώρο του Αγίου Γεωργίου στο Βουνό.

The event includes μουσική, τραγούδι και κυθηραϊκές γεύσεις, σ’ ένα σκηνικό μοναδικής ομορφιάς, με φόντο την ιστορική τοποθεσία του ξωκλησιού και την υπέροχη θέα προς την ανατολική ακτογραμμή των Κυθήρων.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με εσπερινό και παράκληση στις 19:00, ενώ νωρίτερα, στις 18:30, όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν το μονοπάτι πεζοπορίας που οδηγεί στο εκκλησάκι. Η αφετηρία της διαδρομής είναι η διασταύρωση “Διακόφτι – Άγιος Γιώργης”, προσφέροντας την ευκαιρία για μια σύντομη και όμορφη διαδρομή μέσα στο φυσικό τοπίο του νησιού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και τη διοργάνωση των δύο αναφερομένων σημαντικών φορέων και αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου σε μια βραδιά χαράς, ανταμώματος και παράδοσης.

Unknown 3

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

LEAVE A REPLY

Enter your comment!
please enter your name here

News Feed

00:01:53

Μεγάλη αναζωπύρωση στο πύρινο μέτωπο της Πάρου

Αναζωπυρώθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης...

Ο Νίκος Ζωιδάκης ξεσηκώνει τα Κύθηρα: Αυθεντικό γλέντι μέχρι το πρωί στα Μητάτα

Ένα από τα πιο αναμενόμενα παραδοσιακά ξεφαντώματα του φετινού...

Ανακοίνωση Δήμου Κυθήρων για τη στάθμευση και την κυκλοφορία: «Καθημερινοί έλεγχοι από την Αστυνομία»

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Δημοτική Αρχή ξεκαθαρίζει ότι...
00:06:37

Ξημερώνει στην Παλαιόπολη: Ένα εντυπωσιακό βίντεο-ύμνος στη γη της Αφροδίτης

Ένα εντυπωσιακό ψηφιακό ταξίδι στην Παλαιόπολη των Κυθήρων παρουσιάζει...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img