Horror in Ilioupoli: New serious complaints about the police

Είπαν στους γιατρούς που την εξέταζαν ότι είναι κρατούμενη. Η ζωή της 18χρονης κινδυνεύει από τα άτομα που κατονόμασε και δεν έχουν συλληφθεί.

Συγκλονιστικές και άκρως αποκαλυπτικές για τη στάση της αστυνομίας απέναντι στην 18χρονη θύμα βιασμού, βασανιστηρίων και trafficking είναι οι καταγγελίες που κάνει η μια εκ των δικηγόρων της κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη.

Η κ. Λεγάκη κατήγγειλε πρωτοφανή συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στη 18χρονη και συγκεκριμένα παραθέτει τέσσερα γεγονότα που εκθέτουν την αστυνομία και την εμφανίζουν να έχει τιμωρητική στάση απέναντι στο θύμα και συγκεκριμένα:

-Αντί να διευκολυνθεί η 18χρονη για να καταθέσει μήνυση παρέμεινε στο αστυνομικό τμήμα μέχρι τις 6 το απόγευμα χωρίς να προχωρά η κατάθεση της μήνυσης.

-Όταν μεταφέρθηκε στο Εσωτερικών Υποθέσεων την απέκλεισαν επί 12ωρο από τους δικηγόρους της αν και η παρουσία τους αποκλείεται μόνο όταν η πολιτικά ενάγουσα καταθέτει και όχι κατά το άλλο διάστημα.

Άργησε δώδεκα ώρες η μεταφορά της στο νοσοκομείο ενώ ήταν εμφανώς χτυπημένη.

-Στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί μπήκαν ακόμα και μέσα στο εξεταστήριο προκαλώντας την αντίδραση των γιατρών. Στην ερώτηση των γιατρών εάν η 18χρονη είναι κρατούμενη και έπρεπε να παρίστανται οι αστυνομικοί κατά την ιατρική εξέτασή της, απάντησαν ότι είναι κρατούμενη!

Η Αντωνία Λεγάκη επεσήμανε ακόμα ότι αν και η 18χρονη έχει καταθέσει και για άλλους εμπλεκομένους στο κύκλωμα, αυτοί δεν έχουν ακόμα συλληφθεί με αποτέλεσμα, όπως είπε, να κινδυνεύει η ζωή της.

Ναρκωτικά, βασανιστήρια, βιασμοί και trafficking

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της 18χρονης και για τα επί σειρά ετών βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε ο αστυνομικός που την κρατούσε αιχμάλωτη και την εξέδιδε.

Όπως κατέθεσε η 18χρονη, επεσήμανε η Αντωνία Λεγάκη μιλώντας στο OPEN, ο αστυνομικός της έδινε ναρκωτικά και όταν δεν τα έπαιρνε, την έδερνε, ενώ όταν δεν πήγαινε σε πελάτη, της στερούσε την τροφή.

Ο αστυνομικός, που δεν είναι σε αργία αλλά εδώ και δυο μήνες σε διαθεσιμότητα, κατηγορείται για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο πατέρας της 19χρονης κατηγορείται για rape και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος επίσης συνελήφθη, καθώς, όπως είπε η κοπέλα, την βίαζε από την ηλικία των 11 μέχρι 17 ετών, με διάφορες απειλές, μέσα στο σπίτι τους στα νότια προάστια της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την 18χρονη, η μητέρα της δεν γνώριζε ότι την βίαζε ο πατέρας της από τα έντεκά της χρόνια ενώ και η ίδια είπε ότι δεν είχε μιλήσει ποτέ στη μητέρα της για τους βιασμούς και τα βασανιστήρια από τον αστυνομικό που την εξέδιδε.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

About the reopening of the Livadi Stadium and the surrounding area

In our effort to reopen the football field but...
00:01:29

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img