Presentation of the new tourist logo - destination branding of Kythera

Θα ακολουθήσει συζήτηση για την τουριστική ανάπτυξη.

Το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, ώρα 18:00μ.μ. ο Municipality of Kythira θα παρουσιάσει το νέο του λογότυπο – destination branding των Κυθήρων σε μια διαδικτυακή παρουσίαση μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Η παρουσίαση αυτή θα μεταδοθεί ζωντανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  youtube και facebook. (περισσότερες πληροφορίες προσεχώς στο site του Δήμου www.Kythira.en )
Το νέο λογότυπο, το οποίο αποτελεί μέρος της νέας εταιρικής ταυτότητας του Δήμου Κυθήρων, σχεδίασε ο καταξιωμένος Creative Director Αντώνης Λουράντος (designpark).
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο γνωστός Κυθήριος δημοσιογράφος Panagiotis Stathis.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Α. Παρουσίαση νέου λογοτύπου Κυθήρων – Αντώνης Λουράντος – designpark (Creative Director)

Β. Τοποθετήσεις:

  1. Sofia Zacharaki (Υφυπουργός Τουρισμού): «Ο τουρισμός ως βασικός πυλώνας ανάκαμψης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας».
  2. George Patoulis (Περιφερειάρχης Αττικής): «Η Περιφέρεια Αττικής στο πλευρό των Κυθήρων για ένα βιώσιμο μέλλον».
  3. Σταύρος Αρναουτάκης (Περιφερειάρχης Κρήτης): «Η σημασία της φέρουσας ικανότητας των υποδομών στην τοπική τουριστική ανάπτυξη».
  4. George Kasimatis (Πρόεδρος Κυθηραϊκού Ιδρύματος Πολιτισμού και Ανάπτυξης): «Ο τουρισμός εναλλακτικών δραστηριοτήτων ως κύριο στοιχείο της τουριστικής ταυτότητας των Κυθήρων».
  5. Βανέσα Ράϊκου (Πρόεδρος Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Κυθήρων): «Κύθηρα: επένδυση στις υπηρεσίες ποιότητας».

C. Eustratios Charhalakis (Δήμαρχος Κυθήρων): Κλείσιμο εκδήλωσης

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

About the reopening of the Livadi Stadium and the surrounding area

In our effort to reopen the football field but...

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img