Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Εμβολιάστηκαν τα Αντικύθηρα – Ικανοποίηση Χαρχαλάκη

Εμβολιάστηκαν τα Αντικύθηρα – Ικανοποίηση Χαρχαλάκη

charchalakis-covid

Εμβολιάστηκαν οι λιγοστοί κάτοικοι των Αντικυθήρων σήμερα το πρωί του Σαββάτου. Θα ακολουθήσει η δεύτερη δόση εμβολιασμού μετά απο τρεις εβδομάδες. Σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Κυθήρων και Αντικυθήρων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διαδικασία και έκανε την σχετική δήλωση:

«Ολοκληρώθηκε σήμερα 3/4/21 η πρώτη φάση εμβολιασμού των μονίμων κατοίκων των Αντικυθήρων. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μετέβη στο ακριτικό νησί με τη συνδρομή του σκάφους του ΛΣ-ΕΛΛΑΚΤ από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Λακωνίας, που τους ευχαριστούμε θερμά. Μεταξύ των εμβολιασθέντων και ο γηραιότερος κάτοικος του νησιού, 96 ετών!

Η διαδικασία καταχώρησης στοιχείων για τους κατοίκους 18-59 ετών των Κυθήρων προχωράει κανονικά και παρακαλούμε να δηλώσετε όλοι άμεσα προκειμένου οι εμβολιασμοί και στα Κύθηρα να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό. Είναι η μεγαλύτερη σε αριθμό πληθυσμιακή ομάδα και όσο γρηγορότερα ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός τόσο μεγαλύτερο το όφελος για τους πολίτες και το νησί μας!

(Για όσους ανησυχούν για την υγεία μου, εγώ θα εμβολιαστώ στα Κύθηρα με βάση την κανονική διαδικασία, παρά το γεγονός ότι είχα το δικαίωμα να εμβολιαστώ και σήμερα στα Αντικύθηρα).

Ευχαριστώ θερμά το Νοσοκομείο Κυθήρων και το ΛΣ-ΕΛΛΑΚΤ για την άψογη διεκπεραίωση του εμβολιασμού στα Αντικύθηρα! ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!».

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

11 + 16 =

Exit mobile version