foriamos

Αναμφισβήτητα στα μεγάλα αστικά κέντρα η έλλειψη χώρου είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Η ακρίβεια στα ενοίκια των σπιτιών έχει οδηγήσει πολλούς να βρίσκουν όλο και μικρότερους χώρους προκειμένου να κάνουν οικονομία στα χρήματα, γεγονός που έχει οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες και ενοικιαστές στο να προσπαθούν να βρουν έξυπνες λύσεις για περισσότερη αποθήκευση ακόμα και στο μικρό μπαλκόνι η βεράντα του σπιτιού. Γι’ αυτό τον σκοπό πολλά έπιπλα και ντουλάπες μπαλκονιού έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε ποικίλα σχέδια και χρώματα με σκοπό να μεταμορφώσουν τις γωνίες του σπιτιού σε άνετους χώρους χαλάρωσης και εργασίας.

Μία πρώτη ιδέα που μας έρχεται στο μυαλό για την εξοικονόμηση χώρου είναι η ντουλάπα μπαλκονιού https://www.alkan.gr/metallikes-ntoulapes. Αντί να έχετε μόνο έναν εξωτερικό χώρο για να κάθεστε, διακοσμημένο με μερικά φυτά, ένα τραπέζι ή μια καρέκλα, μπορείτε να τον μεταμορφώσετε σε μια ντουλάπα που σας εξοικονομεί χώρο από το εσωτερικό του σπιτιού σας. Αυτή η ιδέα ωφελεί ιδιαίτερα τα άτομα με μικρότερα διαμερίσματα ή όσους χρειάζονται επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Ωστόσο, η έρευνα αγοράς για μια ντουλάπα μπαλκονιού ή έναν φοριαμό με συρτάρια απαιτεί προσεκτική προσέγγιση. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η ντουλάπα θα πρέπει να  προστατεύεται από στοιχεία της φύσης όπως η βροχή, ο αέρας και ο ήλιος. Συνίσταται να επιλέξετε μια ντουλάπα φτιαγμένη από αδιάβροχα υλικά και με καλό φινίρισμα που να αντέχει στην υπεριώδη ακτινοβολία. Επίσης, σκεφτείτε ένα σχέδιο που να συνδυάζεται και με την εσωτερική διακόσμηση και αισθητική του σπιτιού σας.

Ίσως αναρωτιέστε πού μπορεί να ταιριάξουν οι φοριαμοί https://www.alkan.gr/foriamoi-imatiothiki στην όλη σύνθεση του μπαλκονιού. Είναι γεγονός ότι έχουμε συνηθίσει να τους συναντάμε σε γραφεία ή σε άλλους χώρους όπου χρησιμεύουν για την φύλαξη υλικών και εγγράφων. Τις περισσότερες φορές διαθέτουν σύστημα ασφαλείας κλειδώματος, έχουν σχήμα ορθογώνιο και είναι φτιαγμένοι από μέταλλο. Σήμερα όμως πολλές εταιρείες κατασκευής επίπλων εξωτερικού χώρου έχουν επικεντρωθεί στον μοντέρνο σχεδιασμό τέτοιων επίπλων όπως είναι οι φοριαμοί και οι ντουλάπες μπαλκονιού. Τα είδη αυτά μπορούν να ταιριάξουν άνετα στο χώρο και στη διακόσμηση του σπιτιού, ενώ πολλά από αυτά τα κομμάτια είναι επεκτάσιμα ή ρυθμιζόμενα και μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικούς χώρους ή να εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς. Επίσης, μπορούμε να τα βρούμε σε μία ποικιλία χρωμάτων και στυλ, ανάλογα με τη διακόσμηση και το χαρακτήρα του σπιτιού μας.

Τώρα, ας φανταστούμε αυτόν τον συνδυασμό ντουλάπας μπαλκονιού με έναν μεταλλικό φοριαμό. Η ντουλάπα μπαλκονιού μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα μεγέθη ραφιών, διασφαλίζοντας ότι ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι ευέλικτος. Αν θέλετε να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα με τους φίλους σας ή την οικογένεια σας στο μπαλκόνι ή στην βεράντα απολαμβάνοντας το ΒΒQ, μπορείτε να έχετε φυλάξει μέσα στην ντουλάπα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε, ακόμα και σερβίτσια. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε σε πάγκο σερβιρίσματος ή καθιστικό τον οριζόντιο φοριαμό που βρίσκεται μέσα στην ντουλάπα του μπαλκονιού σας. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να τον επαναφέρετε και πάλι. Επίσης, μπορούν να ενσωματωθούν στον φοριαμό και διάφορα ράφια, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα ύψη τους με βάση τα αντικείμενα που αποθηκεύετε. Αυτή η ευελιξία είναι που κάνει το συνδυασμό ντουλάπας μπαλκονιού και φοριαμού μια από τις καλύτερες προτάσεις στην σχεδίαση εξωτερικών χώρων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 + one =