Ελεύθερα Κύθηρα

Η παράταξη της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης «Ελεύθερα Κύθηρα» εξέδωσε δελτίο Τύπου μετά την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Διαβάστε παρακάτω:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ: ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Στο 1ο Δημοτικό Συμβούλιο η συμπολίτευση δεν παρουσιάστηκε (όλοι τους, κατ’ εντολή Χαρχαλάκη, διότι η εισήγηση τους φάνηκε «μέτρια») ώστε να μην υπάρχει απαρτία και να γλιτώσουν την κατακραυγή των πολιτών για το χάλι της ύδρευσης.

Μετά την κατακραυγή για την απουσία τους, στο 2ο ΔΣ η συμπολίτευση παρουσιάστηκε (όλοι τους, κατ’εντολή Χαρχαλάκη όπως ομολογούν, αν και η εισήγηση παρέμεινε «μέτρια»), ώστε να ξεχαστεί η λιποταξία τους.

Και φυσικά, ως γνήσιοι ταγοί, αρνήθηκαν (όλοι μαζί, κατ’εντολή Χαρχαλάκη όπως ομολογούν) να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες για την παραπάνω ανακολουθία, ώστε να μη φανεί οτι μετάνιωσαν για την υποκριτική στάση που τους υπαγορεύτηκε.

Κι όμως, αφού μετά από 3ωρη συζήτηση αφαιρέθηκαν τα μέτρα στα οποία δεν συμφωνούσαν, ολοκληρώνοντας την εντολή του δημάρχου, με ψήφους 6 κατά – 5 υπέρ η συμπολίτευση καταψήφισε (!!!) τα έκτακτα μέτρα για τη λειψυδρία (με τα οποία… συμφωνούσε), ώστε «να ξαναέρθουν σε ολοκληρωμένη εισήγηση σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο»! Ώστε η εισήγηση της αντιπολίτευσης δηλαδή να ψηφιστεί μόνο αν παρουσιαστεί από τον δήμαρχο. Κι ας είναι αυτό κάπου στο … χειμώνα, τόσο νοιάζονται πραγματικά.

Συμπατριώτες, εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα, αλλά απέναντι στην κανονικοποίηση μιας διοίκησης μέσω δημοτικών συμβούλων που πρόθυμα θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους, η απάντηση είναι η αποκατάσταση της σημασίας της προσωπικής ακεραιότητας στο δημόσιο βίο. Χρειαζόμαστε τη στήριξη και τον αγώνα όλων σας.

Ελεύθερα Κύθηρα

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × one =