Αρχική ΚΥΘΗΡΑ «Ελεύθερα Κύθηρα» για βυθισμένα ιστιοπλοϊκά: «Υπάρχουν και καλά νέα»

«Ελεύθερα Κύθηρα» για βυθισμένα ιστιοπλοϊκά: «Υπάρχουν και καλά νέα»

κατασχεμένα σκάφη μεταναστών

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κυθήρων και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ανάργυρος Σοφίος  σχετικά με το θέμα των βυθισμένων ιστιοπλοϊκών στο Διακόφτι προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ως αιρετοί στην αντιπολίτευση έχουμε δυο βασικούς στόχους: πρώτον να υποδεικνύουμε λάθη ή παραλείψεις της Διοίκησης προτείνοντας λύσεις και δεύτερον, να ενεργούμε ώστε να λύνονται προβλήματα. Στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το θέμα των βυθισμένων ιστιοπλοϊκών στο Διακόφτι ήρθε ξανά στο προσκήνιο. Οι απαντήσεις από τη δημοτική αρχή ήταν ειλικρινείς: ότι δεν έχουν αποσταλεί ακόμα  στο λιμεναρχείο Κυθήρων τα δέοντα έγγραφα από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ΓΕΝ και τρεις διαφορετικές υπηρεσίες του υπουργείου

Ναυτιλίας. Σε επικοινωνία με την Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Κυθήρων συντονίσαμε τις κατάλληλες ενέργειες και φροντίσαμε ώστε να συμπληρωθούν όλες οι υπολειπόμενες υπογραφές. Κατόπιν, ενημέρωσα για τα παραπάνω τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κυθήρων και με την άμεση ανταπόκριση του, δεσμεύτηκε το κατάλληλο κονδύλι (καθότι μόνο από εκεί μπορούν να βρεθούν πόροι) ώστε τα εν λόγω βυθισμένα σκάφη μέχρι το καλοκαίρι να έχουν ανελκυστεί και καταστραφεί. Η συνεργασία όλων των φορέων είναι πάντα προς το καλύτερο του τόπου».

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty + 10 =

Exit mobile version