Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Έκτακτο: Παραιτήθηκαν από την κυβέρνηση Παπασταύρου και Μπρατάκος

Έκτακτο: Παραιτήθηκαν από την κυβέρνηση Παπασταύρου και Μπρατάκος

Τις παραιτήσεις τους από την κυβέρνηση υπέβαλαν οι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος.

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Η επιβεβαίωση της συνάντησης

Νωρίτερα, σήμερα, Πέμπτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι την Κυριακή, έγινε συνάντηση μεταξύ δύο υπουργών της κυβέρνησης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε σε εμφανή αμηχανία ότι «νομίζω ήμουν σαφής χθες στη Βουλή. Ο κ. Ανδρουλάκης έφερε στη Βουλή ένα δημοσίευμα, για μία συνάντηση, η οποία ήταν σε φιλικό επίπεδο. Δεν είχε καμία σχέση».

Μάλιστα, έντονη συζήτηση γίνεται στα γαλάζια πηγαδάκια και για το άδειασμα στον Άκη Σκέρτσο, ο οποίος μέσα από βήμα της Βουλής, έλεγε για τη συνάντηση, ότι πρόκειται για ένα «παραπολιτικό ατεκμηρίωτο μύθευμα» και μια «θεωρία συνωμοσίας».

Υπενθυμίζεται, ότι η αναφορά για τη συγκεκριμένη συνάντηση υπουργών της κυβέρνησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έγινε και εντός της Βουλής από τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος απάντησε με αυτό τον τρόπο στις κατηγορίες που του είχαν εκτοξεύσει κυβερνητικά στελέχη περί «θυρωρού» συμφερόντων. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είχε μιλήσει για τα ονόματα των Παπασταύρου και Μπρατάκου.

Σημειώνεται, ότι ενώ η συνάντηση έγινε, τα κυβερνητικά στελέχη, λένε παντού τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ως τον εκδότη του Βήματος, αποφεύγοντας να αναφέρουν το όνομά του.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 − 2 =

Exit mobile version