Άγιος Ηλίας - Φράτσια

Σε παράτυπη χωματερή φαίνεται πώς έχουν μετατρέψει κάποιοι την περιοχή της Μαύρης Λίμνης, κοντά στον οικισμό του Αγίου Ηλία Κυθήρων στον δρόμο προς τα Φράτσια. Οι εικόνες που δημοσιεύουμε σήμερα στο Kythera.News μαρτυρούν την ασυνειδησία ορισμένων να αποχωριστούν με τον πιο άσχημο τρόπο άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.

Στις φωτογραφίες που είναι πολύ πρόσφατες εμφανίζονται γλάστρες, παραθυρόφυλλα, μια τηλεόραση και άλλα άχρηστα υλικά. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται μια τέτοια παραβατικότητα. Κοντεύει να γίνει συνήθεια, όπου γεφύρι να υπάρχει και… «καημός», καθώς είναι αρκετές οι περιπτώσεις στο νησί που έχουν καταγραφεί τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις. Λέμε και λένε για εμάς πως έχουμε ένα πεντακάθαρο νησί και είναι γεγονός ότι αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Όμως ορισμένοι φαίνεται πως «επιμελώς» προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο.

Ευελπιστούμε να παρθούν μέτρα σύντομα ώστε να περιοριστούν τέτοια συμβάντα που όχι μόνο προσβάλλουν τον τόπο μας, αλλά επίσης καταστρέφουν το περιβάλλον.

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − one =