karambit
Φωτογραφία Αρχείου

Ανατριχιαστική είναι η πληροφορία πως ο 23χρονος δράστης της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, είχε κάνει το ίδιο, πριν από τρία χρόνια, στην ίδια περιοχή και μάλιστα είχε συλληφθεί! Η δίκη του για την υπόθεση αναβάλλεται εδώ και τρία χρόνια.

O 23χρονος φαίνεται πως για τη δολοφονία του Άλκη χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι τύπου Karambit και φαίνεται ότι είναι αυτό που προκάλεσε το μοιραίο χτύπημα στον 19χρονο. Το μαχαίρι που κρατούσε ο 23χρονος δράστης που ομολόγησε τη δολοφονία του Άλκη, διαθέτει λεπίδα τύπου «νύχι» η οποία διαφημίζεται ως κατάλληλη για κυνήγι, ψάρεμα και δραστηριότητες στη φύση.

Το συγκεκριμένο μαχαίρι που έγινε φονικό όπλο στα χέρια του 24χρονου δράστη, είναι εμπνευσμένο από τα είδη μαχαιριών στις περιοχές της Μαλαισίας, της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων που τα χρησιμοποιούν ως εργαλεία στην γεωργία, θυμίζοντας μάλιστα δρεπάνι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο 19χρονος Άλκης υπέκυψε από συνδυασμό βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, απόρροια πολλαπλών χτυπημάτων που δέχθηκε και τη μαχαιριά που δέχθηκε στον μηρό του.

Tο ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ότι ο 19χρονος έφερε στα κάτω άκρα τραύματα από ίσο και τέμνον όργανο, τα οποία του προκάλεσαν ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ έφερε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι από πολύ ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε. Πρόκειται για το μαχαίρι τύπου karambit που εντόπισαν γείτονες πεταμένο στα σκουπίδια.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 5 =