diefkriniseis-diagonismou-gia-tis-monades-afalatosis

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ο Δήμος Κυθήρων παρέχει διευκρινιστικές πληροφορίες για την ακριβή καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών για τις μονάδες αφαλάτωσης που θα κατασκευαστούν και θα λειτουργήσουν σε Αγία Πελαγία και Διακόφτι.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Διευκρινίσεις για την ακριβή καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΦΤΙ» στην WATERA ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ.

Σε απάντηση του από 16/07/2021 ερωτήματός σας, που αφορά τον συνοπτικό διαγωνισμό με τίτλο προμήθειας: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΦΤΙ», προϋπολογισμού 1.720.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., σας γνωρίζουμε ότι δυνάμει της υπ’ αριθμ. απόφασης 106/21-6-2021, (ΑΔΑ 93ΟΤΩΛΨ-Θ7Θ), της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Κυθήρων, ορίστηκε νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών, η 27-7-2021, ημέρα Τρίτη  και η ώρα παραλαβής των προσφορών θα είναι μέχρι τις 10:00 π.μ. Επίσης σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά από την ιστοσελίδα του Δήμου Κυθήρων, kythira.gr.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × five =