sofia-zaharaki

Σε μια άθλια και σεξιστική επίθεση κατά της Σοφίας Ζαχαράκη, που ανέλαβε το νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, προχώρησε μέσω ανάρτησής του ο Θάνος Τζήμερος.

Ειδικότερα, σε σχόλιό του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος δεν κατέβηκε σε αυτές τις εκλογές, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Η παραπάνω δήλωση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ενώ ο ίδιος επανήλθε με νέες αναρτήσεις, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας. Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό».

Ωστόσο, απαντώντας στις αντιδράσεις, ήταν σαφής: «Τις αντιδράσεις σας, γελοία ανθρωπάρια, τις γράφω εκεί που τις έγραφα πάντα. Ξεκινήστε από τα βασικά, καραγκιόζηδες, που μας έχετε κατσικωθεί με τις διαπλεκόμενες πατσαβούρες σας και βρομίζετε τη δημόσια ζωή με την αμορφωσιά και τη χυδαιότητά σας».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − five =