Τρί, 06 Μαΐ 2025
18.3 C
Cythera

Χωρίς την Λίντα Μπλερ ο νέος «Εξορκιστής»

Η Λίντα Μπλερ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην επερχόμενη κινηματογραφική τριλογία που ετοιμάζεται και η οποία θα βασίζεται στον «Εξορκιστή».

Αν και η Έλεν Μπέρστιν θα επαναλάβει το ρόλο της ως Κρις ΜακΝιλ στο νέο franchise, η κινηματογραφική της κόρη Μπλερ έγραψε στο Twitter: «Σε όλους τους θαυμαστές μου που ρωτούν για τη συμμετοχή μου στην επανεκκίνηση του “Εξορκιστή”, από την πλευρά μου δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση σχετικά με τη συμμετοχή ή την επανεμφάνιση του ρόλου μου».

«Εύχομαι σε όλους όσοι συμμετάσχουν το καλύτερο και εκτιμώ την αφοσίωση και το πάθος που έχουν οι θαυμαστές για τον “Εξορκιστή” και τον ρόλο μου», συμπλήρωσε.

Στην κλασική ταινία τρόμου, που έκανε πρεμιέρα το 1973, η Μπλερ έπαιξε ένα νεαρό κορίτσι το οποίο κατέλαβε ένας δαίμονας. Ο «Εξορκιστής» υπήρξε η πρώτη ταινία τρόμου η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Δημοφιλή Άρθρα

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Καθολικών

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Καθολικούς μέχρι...

Για να μην μας «τρελάνει» κανένας Ηλιόπουλος: Μαθήματα ακτοπλοϊκής συνέπειας στα Κύθηρα

Σήμερα, Δευτέρα 28 Απριλίου 2025, ισχύει απαγορευτικό απόπλου λόγω...
00:06:25

Open TV: Βασικές ειδικότητες δεν υπάρχουν στο νοσοκομείο Κυθήρων

Έρμαιο σοβαρών ανεπαρκειών το νοσοκομείο Κυθήρων, όπου η έλλειψη προσωπικού,...

Ευκαιρία εργασίας στον Αυλέμονα Κυθήρων

Αναζητούμε άτομο για εργασία στον τομέα καθαριότητας σε ενοικιαζόμενα...

Νέα ακύρωση δρομολογίων του “Aqua Jewel” – Θλιβερή πραγματικότητα που έγινε καθεστώς

Με νέα ανακοίνωσή της, η εταιρεία ΤΖΑΜΠΟ ΤΖΕΤ Ν.Ε....
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img