pavlos-polakis

Την έκρηξη του Παύλου Πολάκη προκάλεσε η είδηση της απόσυρσης του εμβολίου της AstraZeneca για τον κορωνοϊό, λίγο καιρό μετά την παραδοχή της εταιρείας, σε δικαστικά έγγραφα, ότι προκαλεί παρενέργειες όπως θρόμβωση με θρομβοπενία ή TTS.

Σε ένα ξέσπασμά του στο Facebook ο κ. Πολάκης εξαπολύει επίθεση σε πολλές κατευθύνσεις. Χαρακτηρίζει «διεφθαρμένους» όσους προωθούσαν τον εμβολιασμό κατά της Covid με το εμβόλιο της AstraZeneca, τονίζοντας ότι ο ίδιος επισήμανε διαρκώς τις επικίνδυνες επιπλοκές.

«Ποιος έλεγε αληθειες; Εγω ή ο Μητσοτακης που τόλμησε ο αριστοαάρηστος να με πει «αντιεμβολιαστή» επειδή επέμενα στη γνώση που πήραμε στη βασική ιατρική εκπαίδευση για τα εμβόλια;» έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Πολάκης τα έβαλε και με τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό. «Γιατί ο Ξανθός (που έκανε και το ASTRA «χωρίς αστερίσκους» και τον παίνευε ο ΑΣΧΕΤΟΣ Άδωνης) έλεγε μπούρδες και κατηγορούσε εμένα ως αντιεπιστημονικό» έγραψε.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ν σας πω ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ,αν σας πω ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ που τα πιασατε απο τις εταιρειες εμβολιων ,αν σας πω ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ ,δεν νομιζετε πως θα εχω δικιο;;;;;(φωτο 1-2)
Οταν ελεγα πως επρεπε να εμβολιαστουν οι ανω των 60 και οι ευπαθεις ομαδες,οταν ελεγα πως δεν επρεπε να ανοιξει η πλατφορμα για το ASTRA ZENEKA για ολες τις ηλικιες γιατι παρουσιαζει συχνα θρομβωσεις ως επιπλοκες ποιος ειχε δικιο ;;;;
Εγω η οι Τσιόδρες ,οι Βασιλακοπουλοι και λοιπα ζαρζαβατικα του κηπου των ειδικων και των πρωιναδικων;;;;
Ποιος ηταν επιστημονας;
Εγω η ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ;;;(φωτο 8-9)
Ποιος ελεγε αληθειες;
Εγω ή ο Μητσοτακης που τολμησε ο αριστοαχρηστος να με πει «αντιεμβολιαστη» επειδη επεμενα στη γνωση που πηραμε στη βασικη ιατρικη εκπαιδευση για τα εμβολια;;;
Ποιος ηταν αντικειμενικος;;
Εγω ή οι πληρωμενες γραφιδες και μικροφωνα που πεταξαν τονους λασπης εναντιον μου και με ελεεινολογουσαν γιατι ειχαν μπει στο pay roll των φαρμακευτικων και των λιστων Πετσα-Κικιλια-Πλευρη κλπ κλπ ;;;;
ΥΓ1 :Δυστυχως ουτε ο Συριζα κεντρικα τότε δεν με ακουσε!
Γιατι ο Ξανθος (που εκανε και το ASTRA «χωρις αστερισκους» και τον παινευε ο ΑΣΧΕΤΟΣ Αδωνης φωτο 11)ελεγε μπουρδες και κατηγορουσε εμενα ως αντιεπιστημονικο
Γιατι ο Ηλιοπουλος επαναλαμβανε την ψευτικη επιστημονικα και γελοιοτητα πολιτικά πως «ειναι πραξη αλληλεγγυης της νεολαιας προς τους ηλικιωμενους ο εμβολιασμος»
Γιατι και ο Τσιπρας πιστευε πως υπαρχει «καθαρή επιστημη» που πρεπει να την ακολουθουμε πιστα όλοι και να «βαζουμε πλατη» και οχι κατευθυνομενη γνωση απο το κερδος των πολυεθνικων του φαρμακου!!
Ετσι ο Μητσοτακης ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ την πολιτικη που ειχε ως μοναδικο οπλο το εμβολιο, χωρις ΜΕΘ και Φαρμακα (μονοκλωνικα) και που τελικα οδηγησε σε 36.000 νεκρους στην Ελλαδα ,πρωτη χωρα στη Δυτικη Ευρωπη σε θανατους ανα εκατομμυριο πληθυσμου !!
ΥΓ 2 :Στις Φωτο 1-2 η σημερινη αποφαση αποσυρσης του εμβολιου της ASTRA ZENEKA και στις άλλες μερικες απο τις αναρτησεις μου για τα εμβολια ,την πανδημια και για το θεμα του εμβολίου Astra!!
Ολα εδω αποκαλυπτονται και ΟΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!
Ξεφτιλισμενα οντα της «επιστημης»,της «δημοσιογραφιας» και της «πολιτικης»

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 − 6 =