Ακουγόταν καιρό αλλά πλέον είναι γεγονός. Ο λόγος για την επανένωση των Antique, η οποία επισημοποιήθηκε με ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου στο instagram, ενώ έδωσε μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη και την  πρώτη τους συνέντευξη ως συγκρότημα ξανά στην εκπομπή «MEGA Star» με την Κόνι Μεταξά.

Σχεδόν 21 χρόνια μετά την θριαμβευτική τους εμφάνιση στη Eurovision του 2001 με το τραγούδι «Die for you» και 19 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 2003, επιστρέφουν και υπόσχονται πολύ ωραία πράγματα.

Μάλιστα, το συγκρότημα έχει ήδη κλείσει καλοκαιρινή περιοδεία στη χώρα που δημιουργήθηκε, στη Σουηδία.

«Έχω ετοιμάσει πάρα πολύ ωραία πράγματα. Κάτι που ήθελα και όχι μόνο εγώ, γιατί δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό το πράγμα. Κάτι που ήθελα να συμβεί πριν από δύο χρόνια και ήταν να ξαναενώσω τους Antique! Και όντως ξαναενώνονται οι Antique μετά από πάρα πολλά χρόνια. Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και ποιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας ξανακάλεσαν στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ξαναενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη τον αγαπημένο μου παιδικό φίλο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό», ανέφερε η Έλενα Παπαρίζου.

Ο Νίκος Παναγιωτίδης από την πλευρά του τόνισε: «Στην Ελλάδα με φέρνει ξανά μια φωτογράφηση και έχουμε κάνει μια συνεργασία με την Έλενα. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ίδιο ήχο και το ίδιο θέμα που είχαμε τότε σαν Antique».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 2 =