Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Αλέξανδρος Κυριακόπουλος: Με πυξίδα την μουσική και φυλαχτό του τα Κύθηρα συνεχίζει...

Αλέξανδρος Κυριακόπουλος: Με πυξίδα την μουσική και φυλαχτό του τα Κύθηρα συνεχίζει το ταξίδι

Αλέξανδρος Κυριακόπουλος. Ένας νέος άνθρωπος, από τα πολλά παιδιά του Τσιρίγου, που μεγάλωσαν εδώ και λίγο μετά ξεκίνησαν το ταξίδι τους στις θάλασσες του κόσμου. Κι όπως τα περισσότερα παιδιά μας, έτσι κι εκείνος άνοιξε τα πανιά του για να κατακτήσει την γνώση και τις χαρές της ζωής. Γιατί το νησί μας δύσκολα κρατάει τους ανθρώπους του, αλλά όπως λένε μερικοί, τα νέα παιδιά πρέπει να φεύγουν. Να ανοιχτούν στον ορίζοντα, να ονειρευτούν, να γνωρίσουν, να δημιουργήσουν. Κι ύστερα να επιστρέφουν. Όχι απαραίτητα να επιστρέψουν, αλλά πάντα να επιστρέφουν…

Ο ταλαντούχος μας πιανίστας, μπολιασμένος με τους ήχους της τσιριγώτικης φύσης, με πυξίδα την μουσική, συνεχίζει το ταξίδι, στο δεύτερο έτος σπουδών στο Boston Conservatory at Berklee. Λίγο πριν φύγει συναντηθήκαμε στο φάρο του Καψαλίου για μια μικρή κουβέντα.

Για τον Αλέξανδρο έχουμε ήδη γράψει, τον έχουμε απολαύσει σε συναυλίες, τον θαυμάσαμε για την μέχρι τώρα πορεία του και έχουμε την πίστη ότι θα μας χαρίσει πολλές χαρές με το ταξίδι του στον κόσμο της μουσικής.

Σε αυτή την συνέντευξη, θα ακούσουμε τον Αλέξανδρο να μας εξηγεί πώς τον κέρδισε η μουσική, πώς έφτασε να φοιτά σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, τι σημαίνουν για εκείνον τα Κύθηρα, οι φίλοι, οι γονείς του και πώς ονειρεύεται να συνεχίσει το ταξίδι του με πυξίδα την μουσική.

Αλέξανδρε, συγχαρητήρια! Στο ταξίδι σου, πάντα θα σε συνοδεύει η σκέψη μας. Οι νέοι άνθρωποι, τα παιδιά του Τσιρίγου είστε η ελπίδα μας για τις πιο όμορφες μέρες που έρχονται…

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − six =

Exit mobile version