Σάβ, 07 Φεβ 2026
16.5 C
Cythera

Αλ. Τσίπρας: Το νόμος και τάξη του κ. Μητσοτάκη, αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας

«Μια νέα δολοφονία, στα Σεπόλια αυτήν τη φορά, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των στυγερών δολοφονιών, που τείνουν να γίνουν καθημερινότητα. Το οργανωμένο έγκλημα αφήνει τα ματωμένα του ίχνη σε δρόμους, πλατείες, και καφετέριες», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης, αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα στήσει αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ», σημειώνοντας πως «το χάσμα ανάμεσα στις προεκλογικές υποσχέσεις και στα έργα της κυβέρνησης είναι κραυγαλέο».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «η βαριά εγκληματικότητα φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες και η αδυναμία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να την αντιμετωπίσει υπονομεύει την ασφάλεια των πολιτών. Και κοστίζει ζωές». «Ως πότε;», ρωτά.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Απάντηση Κ. Καψάλη στις αιτιάσεις του Ζ. Σουρή για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

Με μια σκληρή δήλωση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου...

AQUA JEWEL: Νέα αλλαγή αναχώρησης από Πειραιά

Σας ενημερώνουμε ότι το πλοίο Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο «AQUA JEWEL»...

Γερμανία: Στη φυλακή ο 26χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) σε...

Αναφορά Θοδωρή Δρίτσα για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Κυθήρων

Ο βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων Θοδωρής Δρίτσας κατέθεσε...

40ήμερο Μνημόσυνο Καλλιόπης Κομηνού – Καπετανάκη

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026 θα τελεστεί το 40ήμερο...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img