Καλεσμένος της τηλεοπτικής εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και της Ναταλίας Γερμανού, ήταν ο γνωστός «φιλοκυθήριος» ηθοποιός, Αιμίλιος Χειλάκης. Σε αυτή, μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί εκ νέου με την τηλεόραση, με αφορμή τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», που θίγει ένα τόσο ευαίσθητο κεφάλαιο στην πρόσφατη ιστορία της χώρας, όπως ήταν η περίοδος της επταετίας.

Εξηγεί γιατί ο ρόλος του «Ακύλα Μεγαρίτη», ήταν εύκολος για εκείνον στην ερμηνεία και αποκαλύπτει ποιος τον ώθησε να τον αποδεχτεί, αναφερόμενος, παράλληλα, και στην περίπτωση συναδέλφου που τον κακολόγησε με αφορμή την συμμετοχή του στη σειρά. Αναφέρεται στα λάθη της γενιάς του και εξηγεί γιατί η γνώση είναι προτιμότερη από την γνώμη, παραδεχόμενος πως έχει πολλάκις αφεθεί στην γνώση της νέας γενιάς, η οποία την δεδομένη στιγμή, τροφοδοτεί με πολλούς ταλαντούχους εκπροσώπους τον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός μιλάει για την θεατρική του συνύπαρξη αυτόν τον χειμώνα με τον έρωτα της ζωής του, Αθηνά Μαξίμου και ένα εκ των ινδαλμάτων του, Λάζαρο Γεωργακόπουλο στην «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, παράσταση την οποία υπογράφει σκηνοθετικά. Παράλληλα, εστιάζει στο φιλόδοξο εγχείρημα των audiobooks, στο οποίο λαμβάνει μέρος, μαζί με άλλους καταξιωμένους ηθοποιούς, ενώ, δεν παραλείπει να τονίσει, για πολλοστή φορά, πως το αγαπημένο του νησί, είναι τα Κύθηρα. Τα Κύθηρα, άλλωστε, είναι το θέμα του δώρου που του επιφυλάσσει η Ναταλία Γερμανού, ένα mouse pad, στο οποίο απεικονίζεται η αγαπημένη παραλία του ηθοποιού, το Διακόφτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 − six =