Και εσωκομματικά είναι πλέον τα πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόσφατη «εκδρομή» του στην Πάρνηθα, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να αφήνει αιχμές κατά του πρωθυπουργού για το ζήτημα.

«Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν η αυτοκριτική», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο δελτίο του Kontra News και τόνισε πως οι πολιτικοί «πρέπει να δίνουν το παράδειγμα» σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

«Δε θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας το να συζητήσαμε για τις εικόνες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, την ώρα, μάλιστα, που έχουμε τόσους νεκρούς και διασωληνωμένους καθημερινά. Αντιλαμβάνομαι όμως πως η εικόνα μας, η εικόνα όλων των πολιτικών περνάει από κόσκινο, κρινόμαστε καθημερινά, και, όντως, κι εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα» πρόσθεσε η κυρία Κεφαλογιάννη.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως και η ίδια εργάζεται από το σπίτι τηρώντας τα μέτρα προστασίας. «Κι εγώ στο σπίτι μου βρίσκομαι όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ μέσω διαδικτύου και τηρώ τους κανόνες όπως μας τους έχουν δώσει οι ειδικοί» σημείωσε.

Σχετικά με το άνοιγμα του τουρισμού και ερωτηθείσα κατά πόσο επηρέασε στο ξέσπασμα του δεύτερου κύματος η κυρία Κεφαλογιάννη υποστήριξε ότι την κατάσταση της πανδημίας δεν την έφερε μόνο ο τουρισμός αλλά συνολικά η χαλάρωση του καλοκαιριού, τονίζοντας πως η προσπάθεια αντιμετώπισής της πρέπει να είναι κοινή.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + 5 =